Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucrări curente la rețele de iluminat public din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cetate3Firma Flash Lightining desfășoară în aceste zile lucrări de reparații la iluminatul arhitectural de la Poarta I a Cetății. În zona acestui obiectiv s-a constat lipsa unor tronsoane de cablu (furate) și corpuri de iluminat deteriorate, după cu informează reprezentanții municipalității.

Tot în această perioadă se realizează joncțiunea rețelei noi de pe latura de vest a Cetății cu rețelele existente pe Bdul. Horea și Bdul. 1 Decembrie 1918. În acest fel se va moderniza rețeaua inclusiv în Parcul Chinezesc și zona Hotel Cetate, Parcul Unirii și Casa de Cultura a Sindicatelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt Mihai Coșer, în scurt timp se vor recepționa lucrările executate în mai multe zone urbane, perimetrul cuprins între străzile Nicolae Bălcescu și Nicolae Titulescu; zona străzii Vasile Alecsandri și cartier Tolstoi. În aceste cartiere s-au schimbat stâlpii vechi de iluminat și de asemenea s-au optimizat, conform normelor, corpurile de iluminat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea