Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, eliminare dramatică, la penalty-uri, din Cupa României, cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată, dramatic, în “Arini”, după loviturile de departajare, din Cupa României Under 19, de către CSM Reșița (s-au duelat primele două clasate din Seria a 7-a).

Scorul la finele timpului regulamentar a fost egal, 1-1 (1-0), gazdele marcând primele prin Stanciu (27) și ratând o ocazie mare de desprindere prin Avram. Egalarea a survenit în minutul 72, la un șut deviat, moment când ambele formații evoluau cu un om mai puțin (prima eliminare, în tabăra ospeților, respectiv Hăprianu – 65).

La loviturile de departajare liderul Seriei a 7-a, cu maximum de puncte după 11 runde, a transformat toate execuțiile din punctul cu var, în vreme ce de la amfitrioni a ratat Grecu (a doua lovitură), punctând în schimb Stanciu, Hada, portarul Ifrim și Osz-Strakator. La final, pentru bucurie ostentativă a fost acordat un nou cartonaș roșu unui echipier din Valea Domanului.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Cele două combatante nu s-au duelat în campionatul Under 19 întrucât meciul direct LPS Sebeș – CSM Reșița a fost omologat 0-3 la “masa verde”, nefiind asigurată asistența medicală în timp regulamentar. LPS Sebeș: Ifrim – Tutelea, Popescu, Dărămuș, Stanciu, Strakator-Osz, Stan, Hăprianu, Grecu, Marcu, Avram; au mai jucat Hada, Vințan, Buhazi, Popa, Cîmpean (rezervă Pauletti).

În partea a doua a stagiunii, sâmbătă, 6 noiembrie, în “Arini”, se dispută jocurile LPS Sebeș – ACB Ineu (ora 12.00, play-off) și LPS Sebeș – CS Giroc Chișoda (ora 14.00, play-out).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia a pierdut, la limită, finala Under 19! Dinamo București, campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut finala Campionatului Under 19, după 1-2 (0-1) cu Dinamo București, joc disputat la Buftea. Un joc pentru istoria „alb-negrilor” s-a încheiat cu o decepție, „câinii roșii” cucerind al doilea trofeu al sezonului, după Cupa României, realizând astfel eventul. CSM Unirea Alba Iulia trăiește o dezamăgire, în condițiile în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea