Rămâi conectat

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, eliminare dramatică, la penalty-uri, din Cupa României, cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată, dramatic, în “Arini”, după loviturile de departajare, din Cupa României Under 19, de către CSM Reșița (s-au duelat primele două clasate din Seria a 7-a).

Scorul la finele timpului regulamentar a fost egal, 1-1 (1-0), gazdele marcând primele prin Stanciu (27) și ratând o ocazie mare de desprindere prin Avram. Egalarea a survenit în minutul 72, la un șut deviat, moment când ambele formații evoluau cu un om mai puțin (prima eliminare, în tabăra ospeților, respectiv Hăprianu – 65).

La loviturile de departajare liderul Seriei a 7-a, cu maximum de puncte după 11 runde, a transformat toate execuțiile din punctul cu var, în vreme ce de la amfitrioni a ratat Grecu (a doua lovitură), punctând în schimb Stanciu, Hada, portarul Ifrim și Osz-Strakator. La final, pentru bucurie ostentativă a fost acordat un nou cartonaș roșu unui echipier din Valea Domanului.

Cele două combatante nu s-au duelat în campionatul Under 19 întrucât meciul direct LPS Sebeș – CSM Reșița a fost omologat 0-3 la “masa verde”, nefiind asigurată asistența medicală în timp regulamentar. LPS Sebeș: Ifrim – Tutelea, Popescu, Dărămuș, Stanciu, Strakator-Osz, Stan, Hăprianu, Grecu, Marcu, Avram; au mai jucat Hada, Vințan, Buhazi, Popa, Cîmpean (rezervă Pauletti).

În partea a doua a stagiunii, sâmbătă, 6 noiembrie, în “Arini”, se dispută jocurile LPS Sebeș – ACB Ineu (ora 12.00, play-off) și LPS Sebeș – CS Giroc Chișoda (ora 14.00, play-out).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea