Rămâi conectat

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, eliminare dramatică, la penalty-uri, din Cupa României, cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată, dramatic, în “Arini”, după loviturile de departajare, din Cupa României Under 19, de către CSM Reșița (s-au duelat primele două clasate din Seria a 7-a).

Scorul la finele timpului regulamentar a fost egal, 1-1 (1-0), gazdele marcând primele prin Stanciu (27) și ratând o ocazie mare de desprindere prin Avram. Egalarea a survenit în minutul 72, la un șut deviat, moment când ambele formații evoluau cu un om mai puțin (prima eliminare, în tabăra ospeților, respectiv Hăprianu – 65).

La loviturile de departajare liderul Seriei a 7-a, cu maximum de puncte după 11 runde, a transformat toate execuțiile din punctul cu var, în vreme ce de la amfitrioni a ratat Grecu (a doua lovitură), punctând în schimb Stanciu, Hada, portarul Ifrim și Osz-Strakator. La final, pentru bucurie ostentativă a fost acordat un nou cartonaș roșu unui echipier din Valea Domanului.

Cele două combatante nu s-au duelat în campionatul Under 19 întrucât meciul direct LPS Sebeș – CSM Reșița a fost omologat 0-3 la “masa verde”, nefiind asigurată asistența medicală în timp regulamentar. LPS Sebeș: Ifrim – Tutelea, Popescu, Dărămuș, Stanciu, Strakator-Osz, Stan, Hăprianu, Grecu, Marcu, Avram; au mai jucat Hada, Vințan, Buhazi, Popa, Cîmpean (rezervă Pauletti).

În partea a doua a stagiunii, sâmbătă, 6 noiembrie, în “Arini”, se dispută jocurile LPS Sebeș – ACB Ineu (ora 12.00, play-off) și LPS Sebeș – CS Giroc Chișoda (ora 14.00, play-out).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea