Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS Alba Iulia, locul secund la turneul Under 14 la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de baschet feminin a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia se clasează pe locul secund al grupei A la Under 14, în urma turneului disputat de curând în București.

LPS Alba Iulia a câștigat două din cele 3 întâlniri susținute și a acumulat 5 puncte, rezultatele fiind următoarele: 69-51 cu CSO Voluntari, 64-29 cu Rapid București și 47-87 cu Dan Dacian București. Este al doilea turneu susținut la acest nivel competițional, după cel de la Sibiu (locul secund, 7 puncte) pentru baschetbalistele conduse de Valentin Urian, iar următorul, în 13-14 ianuarie 2024, va fi, probabil tot în Capitală. Practic, în cele două turnee, jucătoarele din Cetatea Marii Uniri au susținut 7 întâlniri, cu 5 victorii și două înfrângeri.

Sunt angrenate, în această fază, 24 de echipe, repartizate în 6 grupe, urmând să se califice în etapa superioară (grupa valorică A) primele două clasate în fiecare grupă și 4 dintre cele mai bune locuri 3 (16 echipe). Mai sunt prevăzute, în respectiva fază, alte două turnee (4 grupe a câte 4 formații, în 3-4 februarie și 16-17 martie), iar în faza a treia, ultima înaintea turneului final (8 echipe, în perioada 17-21 aprilie), se vor disputa un alt turneu (cu 12 echipe, repartizate în două grupe, în intervalul 28-30 martie). Lotul este compus din Karina Marina Onea, Antonia Jitaru, Elisabeta Suciu, Anastasia Jitaru, Ingrid Baicon-Ciban, Georgiana Panescu, Alexia Panescu, Carla Alexandru, Maya Ioana Niga, Alexia Birău, Alina Balaș, Cristina Maria Cioara.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O serie dintre aceste jucătoare fac parte și din efectivul care recent, la turneul final al Campionatului Național Under 12 4×4, la Cluj-Napoca, a cucerit medaliile de argint, LPS Alba Iulia devenind vicecampioană națională. De altfel, ieri, la Primăria municipiului Alba Iulia micuțele jucătoare au fost premiate cu dulciuri de către autoritățile locale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea