Rămâi conectat

Sport

L’Oreal Joy Price (Universitatea CSM Oradea), noua jucătoare a CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba IuliaBaschetbalista americană L’Oreal Joy Price, ultima dată în Liga Naţională de baschet feminin, la Universitatea CSM Oradea este noua jucătoare a CSU Alba Iulia.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a evoluat în carieră la Vrbas Medela (Serbia) şi în ţara natală la RDU Sting şi UN Pembroke. „Negocierile sunt finalizate din punctul nostru de vedere. Jucătoarea a semnat miercuri seara contractul şi putem spune că am mai reuşit o achiziţie importantă„, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a refuzat astăzi prezenţa în EuroLeague şi în consecinţă strategia de transferuri s-a modificat.

*Remarcată ediţia precedentă

Sportiva din USA a avut o comportare apreciabilă stagiunea precedentă în gruparea bihoreană: a patra marcatoare a campionatului (473 puncte), locul al 10-lea în topul paselor decisive (un total de 103), poziţia a 13-a în ierarhia recuperărilor (199 în total), dar şi situarea pe locul al 7-lea în clasamentul eficienţei (le-a depăşit la acest capitol, de pildă pe Castity Reed – locul 9 şi Sasa Cadjo – locul 11, echipiere ale CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea