Locuri de muncă în străinătate, pentru români: Peste 800 de oferte disponibile, cele mai multe în Spania, Malta şi Germania

În această săptămână, angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, 823 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Malta şi Germania.

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 161 de locuri de muncă pentru agricultori, în Malta – 155, majoritatea pentru şoferi de autobuz, iar în Germania sunt 122 de locuri pentru şoferi de camion, salvamari şi programatori PLC.

ELIT

De asemenea, Danemarca oferă 100 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, Olanda are 91 de posturi, pentru culegători de căpşuni şi lăcătuş confecţii metalice şi sudori, iar Polonia are 40 de locuri de muncă pentru specialişti în relaţii cu clienţii.

Cehia are 31 de posturi vacante, Belgia – 30, Portugalia – 30, Finlanda – 23, Marea Britanie 20, Luxemburg – 10, Bulgaria – 8, Norvegia – două posturi pentru frizeri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...