Rămâi conectat

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 4 mai 2016. Posturi în Belgia, Germania, Norvegia, Suedia și alte țări. Cum poți aplica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bursa Locurilor de Munca Alba Iulia002Cei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 250 de locuri de muncă în Belgia, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Republica Cehă, Slovacia, Spania și Suedia.

 AJOFM Alba a transmis oferta actualizată, valabilă la data de 4 mai  2016.

Mai jos, lista locurilor de muncă vacante și cum puteti aplica

Belgia

Tehnician electricitate – 2 posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa detina calificare tehnica in domeniu, sa aiba experienta 2 ani de zile si sa vorbeasca limba engleza bine. Cautam un tehnician flexibil, care are deja o prima experienta in repararea masinilor intr-o zona de productie si care doreste in continuare sa invete multe lucruri. Cautam oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade). Cautam persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Data limită a ofertei 31-05-16.

Mod de aplicare: Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza in atentia doamnei Eva Van Compernolle la urmatoarele 2 adrese de email: [email protected] , [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Operator productie- Departamentul de ambalare – 2 posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa aiba experienta 2 ani de zile si sa vorbeasca limba engleza pentru a putea comunica cu colegii. Cautam oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade). Cautam persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Data limită a ofertei 31-05-16.

Mod de aplicare: Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza la urmatoarele 2 adrese de email: [email protected] , [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Lucrator in productie- Camera de taiere – 2 posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa aiba experienta 2 ani de zile si sa vorbeasca limba engleza pentru a putea comunica cu colegii. Cautam oameni care doresc sa-si asume responsabilitati si care se pot descurca intr-o activitate grea si bazata pe rapiditate (se lucreaza intr-o zona rece, cu temperaturi intre 4 si 7 grade). Cautam persoane care sa doreasca sa lucreze alaturi de noi o lunga perioada de timp; limba engleza cunostinte bune. Data limită a ofertei 31-05-16.

Mod de aplicare: Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza la urmatoarele 2 adrese de email: [email protected] , [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

 

Franța

Lucrator in hotel – 1 post

Se cere: Experienta minim – 6 luni, franceza. Data limită a ofertei 30.06.2016. Mod de aplicare: Se depun CV la adresa de e-mail: [email protected]

Germania

Factor postal – 15 posturi

Se cere: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Data limita a ofertei 30-06-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Inginer mecanic (f/b) – 8 posturi

Se cere: Studii de masterat finalizate in inginerie mecanica sau mecatronica; Experienta in lucrul cu programul CATIA V5(EHI/ELB); Cunoasterea majoritatii componentelor electrice, a arhitecturii si caracteristicilor autovehiculelor, precum si a aplicatiilor Microsoft Office; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa; Abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate; Cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit).Data limită a ofertei: 10-05-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-14 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]

Inginer electrician (f/b) – 6 posturi

Se cere: Studii universitare sau postuniversitare finalizate in inginerie electrica, mecanica sau mecatronica; Experienta in efectuarea de masuratori ale componentelor electrice ale autovehiculelor; Cunoasterea majoritatii componentelor electrice de automobile si a aplicatiilor Microsoft Office; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; Abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate. Cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 10-05-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-15 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D – 1 post

Se cere: Cel putin 2 ani experienta in modelarea si proiectarea mid-poli; Experienta in lucrul cu standardul XML si formatul COLLADA, in formatarea fisierelor FPX si Kodak FlashPix; Abilitati exceptionale in Maya si 3DS Max, in sisteme integrate hardware si software, precum si in utilizarea programelor Microsoft Office; Experienta in Cinema 4D si cunostinte de baza de Java; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; Abilitati de comunicare, atentie la detalii, asertivitate si seriozitate. Cunostinte bune de limba engleza si germana (scris, vorbit) – nivel B1. Data limită a ofertei: 10-05-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-16 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Mecanic industrial (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare si experienta profesionala ca mecanic industrial sau constructor mecanic; Constituie avantaj experienta anterioara in asamblare; Permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; Cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Data limită a ofertei: 14-06-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul (cu fotografie), DOAR in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141730968-S,Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Tamplar (alternativ dulgher) – 1 post

Se cere: Calificare si experienta profesionala ca tamplar/dulgher; Permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); Apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; Precizie si exactitate; Cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Data limită a ofertei: 14-06-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul (cu fotografie), DOAR in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141628567-S, Schreiner/Tischler” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Demichef de rang (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata, precum si experienta in domeniu, in special in organizarea meselor festive; Aspect ingrijit si bune maniere, orientare catre clienti; Cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Data limită a ofertei: 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG – 71 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Bucatar (f/b) –  1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca bucatar si bune abilitati in domeniu; Aspect ingrijit si bune maniere, rezistenta la stres; Disponibilitate de a lucra in echipa; Fiabilitate, creativitate si flexibilitate; Cunostinte bune de limba engleza (cel putin nivel B1) si cunostinte de baza de limba germana. Data limită a ofertei: 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta AH-142 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Personal de serviciu in domeniul hotelier (f/b) – 1 post

Se cere: Experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; Aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; Bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti si amabilitate; Cunostinte bune de limba engleza si germana (nivel B1); Data limită a ofertei: 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta AH-143 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Personal servire clienti (f/b) – 1 post

Se cere: Experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; Aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; Bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti; Capacitatea de a solutiona eventuale reclamatii primite din partea oaspetilor hotelului; Autocontrol si rezistenta la stres; Cunostinte bune de limba engleza (B1) si cunostinte foarte bune de limba germana, cel putin nivel B2. Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta AH-147 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Commis / Demichef de rang (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara, in special in domeniul servirii clientilor; Cunoasterea bucatariei de inalta clasa, precum si a celei bavareze; Cunostinte de baza in Microsoft Office; Aspect prietenos, bine ingrijit si bune maniere; Foarte bune abilitati de comunicare si organizare; Flexibilitate si spirit de echipa; Cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (nivel B2). Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta AH-148 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Bucatar (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca bucatar; Cunostinte in bucataria à la carte si in pregatirea diferitelor sortimente de friptura; Aspect ingrijit si bune maniere; Cunoasterea si respectarea normelor de igiena la locul de munca; Fiabilitate si disponibilitate de a lucra in echipa; Cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana. Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta AH-149 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Asistent medical geriatrie (f/b) – 3 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca asistent medical in geriatrie si experienta de baza in ingrijirea persoanelor varstnice; Pana la recunoasterea calificarii, pentru care este necesar nivelul B2 de limba germana, angajarea se va face pe un post de asistent auxiliar; Cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (minimum nivel A1). Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG-145 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Exista posibilitatea sustinerii interviului telefonic sau pe Skype.

Asistent medical generalist (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist sau asistent medical in geriatrie; Permis de conducere categoria B; Cunostinte foarte bune de limba rusa/poloneza si cunostinte bune de limba germana (min. nivel B1); Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG-126 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Asistent medical in pediatrie/Unitatea de Terapie Intensiva Neonatologie (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata si inregistrare in domeniul de specialitate; Experienta anterioara in neonatologie sau pediatrie; Disponibilitatea de a lucra in echipa; Rezistenta fizica si psihica; Cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Data limită a ofertei 25-06-16

 

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG-106 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Asistent medical Terapie Intensiva (f/b) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata, cu experienta in Terapie Intensiva; Responsabilitate si angajament; Disponibilitate de a studia tehnici noi de ingrijire medicala; Capacitatea de a colabora cu toate grupurile profesionale; Cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1; Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG-107 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Medic asistent in microbiologie (f/b) – 1 post

Se cere: Specializare in Stiinte Medicale; Interes pentru proiecte stiintifice, precum si pentru participarea la serviciile medicale de urgenta; Cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (min. nivel B2). Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea codului de referinta KG-109 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Irlanda

Vopsitor auto – 1 post

Se cere: 5 ani experienta; Limba engleza nivel B1. Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: CV europass in limba engleza trimis la adresele de email [email protected] si [email protected]

Tinichigiu auto – 1 post

Se cere: Aplicantii trebuie sa aiba 5 ani experienta in domeniul repararii masinilor avariate; Limba engleza nivel B1. Data limită a ofertei 25-06-16

Mod de aplicare: CV europass in limba engleza trimis la adresele de email [email protected] si [email protected]

Marea Britanie

Îngrijitor persoane– 50 de posturi

Se cere: 1 an experienta in domeniu iar in cazul doamnelor este acceptata experienta cu rudele acestora; engleza-nivel B1. Data limită a ofertei: 30-06-16. Mod de aplicare: Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:[email protected].

 Îngrijitor persoane – 5 posturi

Se cere: carnet de conducere cat.B; engleza-B1. Data limită a ofertei 01-07-16. Mod de aplicare: se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: [email protected].

Îngrijitor persoane la domiciliu – 5 posturi

Se cere: carnet de conducere cat.B1, abilitati de comunicare; engleza-B1. Data limită a ofertei 01-07-16.

Mod de aplicare: se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: [email protected].

Norvegia

Asistent universitar tehnica de calcul – 1 post

Se cere: Studii postuniversitare in tehnica de calcul sau domenii conexe, cu expertiza in doua sau mai multe din urmatoarele domenii: criminalistica digitala, Cyber Security, Network Security, Computer Science, Data Science. Calificare de predare sau experienta-avantaj. Deschidere pentru modele inovatoare de invatare si de predare; Engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei 17-05-16.

Mod de aplicare: Se completeaza aplicatia pe care o gasiti la: https://www.noroff.no/images/docs/employment_application_form_v2-2.pdf si se trimite la adresa de e-mail: [email protected] cu specificatia „Tutor in Computing”

Lector/lector superior in criminalistica digitala/securitatea calculatoarelor – 1 post

Se cere: Calificare postuniversitara, preferabil doctorat intr-un domeniu legat de tehnica de calcul. Capacitate de a preda o varietate de discipline, experienta in domeniul securitatii calculatoarelor sau in criminalistica digitala-avantaj. Calificare de predare sau experienta-avantaj. Experienta in proiectare, dezvoltare-avantaj. Publicatii si proiecte de cercetare in domeniu-avantaj; Engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei 17-05-16.

Mod de aplicare: Se completeaza aplicatia pe care o gasiti la: https://www.noroff.no/images/docs/employment_application_form_v2-2.pdf si se trimite la adresa de e-mail: [email protected] cu specificatia „Lecturer/Senior Lecturer in Digital Forensics/Computer Security”

Republica Cehă

Sofer profesionist camion – 15 posturi

Se cere: Permis conducere C+E;Calificare sofer profesionist;3 ani experienta ca sofer profesionist. Ceha/Germana/Engleza. Data limită a ofertei: 31-05-16

Mod de aplicare: CV in ceha/engleza/germana la [email protected];Persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Sofer Camion (Transport intern și internațional) – 1 post

Se cere: Educatie de baza;permis de conducere C+E +calificare;experienta – avantaj; Ceha,Slovaca. Data limită a ofertei: 31-05-16.

Mod de aplicare: Pavlas tel:420774234076; [email protected]

Sofer Camion C+E – 3 posturi

Se cere: Educatie de baza;permis de conducere ;calificare conducator auto; Engleza/Ceha/Slovaca. Data limită a ofertei: 31-05-16.

Mod de aplicare: MARTA Korcikova +420 596 098 816; CV la [email protected].

MANAGER LOGISTICA – 1 post

Se cere: Experienta in pozitie similara intr-o alta companie de expediere de marfuri sau logistica – 5 ani;abilitati PC; abordare proactiva,flexibilitate,concentrare asupra comertului;excelente abilitati de comunicare,aptitudini organizatorice;autonomie,simt al logicii; Engleza (scris,vorbit),Germana avantaj. Data limităa ofertei 29.05.2016

Mod de aplicare: CV in limba engleza /rusa la:Apollinarija Nazarcukova [email protected]

Slovacia

Sofer autocamion transport international – 30 de posturi

Se cere: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza. Data limită a ofertei: 31-12-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV la adresa: [email protected]. Se va efectua interviu telefonic.

Ingrijitor persoane/infirmier – 7 posturi

Se cere: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate; Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Data limită a ofertei: 31-12-16.

Mod de aplicare: Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: [email protected]. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

Spania

Maseur – 1 post

Se cere: postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

Germana( oblig) intermediar; spaniola intermediar; engleza interm. Data limită a ofertei: 31-01.17

Mod de aplicare: se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului.

Suedia

Vopsitor auto – 15 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Mecanic auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16.

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 de posturi

Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza –mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea