Rămâi conectat

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 22 septembrie 2015. Peste 1000 de posturi în Spania, Germania, Norvegia, Belgia, Polonia. Cum poți aplica

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bursa Locurilor de Munca Alba Iulia002Cei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 1000 de locuri de muncă în Belgia, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Republica Cehă, Spania, Suedia și Ungaria.

 AJOFM Alba a transmis oferta valabilă la data de 22 septembrie 2015.

Lista locurilor de muncă vacante si cum puteti aplica

Belgia

– infirmier/ asistent medical – 2 posturi

Se cere: obligatoriu diploma de calificare pentru profesia de infirmier sau asistent medical; limba franceza- bine. Mod de aplicare: Se transmite CV-ul doar in limba franceza, in atentia domnului Mallie, la urmatoarea adresa de email: [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Germania

– Agent de securitate – 10

Se cere: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1.

– Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere) – 2

Se cere: Studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1

– Agent de paza – 10

Se cere: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj. Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1.

Mod de aplicare la posturile de mai sus:

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

– Operator CNC (strungar/frezor) – 1

Se cere: Calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

– Mecatronist – 1

Se cere: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

– Asamblor – montator (lucrator in productie) – 1

Se cere: Experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

– Tehnician electronica – service fibre laser de mare putere – 1

Se cere: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie. Cunostinte bune de limba engleza

Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

– Tehnician electronica – 1

Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie.

Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de scrisoare de intentie si eventuale recomandari (in limba engleza/germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199427-S”.

– Tehnician electrotehnist – 1

Formare profesionala incheiata in domeniul electrotehnic, in mecatronica sau fizica de laborator si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitatea de a calatori ocazional; Capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Determinare si precizie.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125031642-S”.

– Manager vanzari – 1

Se cere: Diploma de licenta sau master in domeniul ingineriei, fizica sau o disciplina conexa; Minim 3 ani experienta anterioara in domeniul vanzarilor; Bune abilitati de comunicare (fata in fata cu clientul sau la telefon); Disponibilitatea de a calatori; Capacitatea de a lucra in echipa. Cunostinte foarte bune de limba engleza si ceha – scris si vorbit

Se transmite C.V -ul in limba engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba engleza), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127705422-S”.

– Optician – 1

Se cere: Formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba germana

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

– Bucatar / bucatar sef/bucatar specialist (Sous Chef /Demi chef/Chef de Partie/Commis Chef) – 15

Se cere: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu, Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2

– Ospatar – 15

Se cere: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu, Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2

– Barman – 5

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta anterioara in domeniu. Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2

Mod de aplicare la posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

– Personal in industria gastronomiei de sistem – 15

Constituie avantaj experienta in domeniul gastronomic. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

– Sofer de tir – 15

Permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica.

Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail [email protected] si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la [email protected]. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

– Mecanic instalatii – 5

Studii medii cu diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta; Constituie avantaj experienta in lucrul cu sisteme hidraulice si pneumatice; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi

– Sudor MIG – MAG – 5

Calificare ca sudor MIG – MAG sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Flexibilitate si motivatie

– Operator CNC (laminor si strung) – 3

Calificare ca operator CNC (laminor si strung); Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu);Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie.

– Electrician – 6

Calificare profesionala incheiata ca electrician; Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie.

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

– Muncitor metalurg – 9

Calificare profesionala incheiata sau curs finalizat in domeniu (formare profesionala in fundamentele metalelor, siguranta si securitate in munca, tehnici si instrumente de lucru in industria metalurgica); Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie.

– Mecanic auto – 5

Calificare profesionala incheiata ca mecanic auto; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu).

– Hamal – 10

Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie.

– Operator stivuitor – 15

Certificat utilizare stivuitor; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi.

– Comisionar – 15

Certificat de utilizare stivuitor; Experienta profesionala anterioara constituie avantaj; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, precizie si motivatie; Capacitate de a lucra individual.

– Instalator/montator instalatii de gaz – 3

Calificare profesionala incheiata ca instalator/montator tevi; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Acuratete si capacitate de a lucra in echipa.

– Mecanic echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice si a cauciucului – 2

Calificare profesionala incheiata ca mecanic masini si utilaje prelucrare mase plastice si cauciuc; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Acuratete si capacitate de a lucra in echipa.

Mod de aplicare la posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

– Sculer – 2

Calificare profesionala incheiata ca sculer sau meserie echivalenta; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Grad ridicat de acuratete; Capacitatea de a lucra fara supraveghere.

– Lucrator depozit – 3

Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie

– Zugrav – vopsitor – 2

Calificare profesionala incheiata ca zugrav- vopsitor; Experienta profesionala anterioara in domeniu, precum si in activitatea de lacuire a usilor si a ramelor de ferestre; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Capacitatea de a lucra in echipa; Rapiditate si atentie.

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

– Sofer camion – 6

Permis de conducere categoria CE (camioane pana la 40 de tone); Experienta profesionala anterioara

Se transmite CV-ul in limba germana sau engleza, insotit de copia permisului de conducere la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Marcel Hergarten.

– Asistent medical generalist – 50

Diploma de calificare ca asistent medical generalist; Experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; Motivatie de a invata limba germana. Cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.

Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail [email protected].

Marea Britanie

– ingrijitor persoane/ infirmier – 20

Se cere 1 an experienta in domeniu

– asistent medical – 20

Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC.

Mod de aplicare la posturile de mai sus: Se aplica cv in limba engleza la [email protected]

– ingrijitor persoane – 15

Se cere: carnet de conducere valabil in Uniunea Europeana iar pentru cei care nu detin carnet de conducere se ofera gratis lectii de condus .

Se aplica cv-ul in limba engleza le adresa de email de mai jos: [email protected]

– vinificator-supraveghetor vie – 1

Se cere: Experienta in viticultura Abilitate de a lucra independent,carnet de conducere. CV in limba engleza la urmatoarea adresa:[email protected]

– tractorist – 1

Se cere: carnet de conducere pentru tractor.Abilitatea de a lucra independent. CV in limba engleza la urmatoarea adresa:[email protected]

– asistent medical – 10

Se cere: -calificare in domeniu -inregistrare in Colegiul asistentilor medicali din Anglia(NMC),sau aceasta inregistrare sa fie in curs de procesare.

Se va aplica un cv model Europass in limba engleza la adresa de email:[email protected].

Norvegia

– Antrenor specialist gimnastica ritmica – 8

Se cere: Calificare, experienta in mu nca (inclusiv in coregrafie) la toate nivelurile de gimnastica ritmica, de la copii mici pana la gimnaste de competitii internationale. Buna cunoastere in pregatirea tehnica si a diferitelor aparate, dezvoltarea gimnastelor de la incepator la avansat. Cunostinte ale normelor norvegiene in gimnastica ritmica. Pot accesa si tineri cu varsta 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: www.eures.anofm.ro/firstEuresJob.php.

Se trimit CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]. Persoana de contact, Hilde Vermedal, tel: +47 958 29 111.

Polonia

Lacatus/sudor – 3

Se cere: certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent. CV in limba poloneza la angajator: [email protected], contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195

Sofer camion (C+E) – 20

Se cere: Permis de conducere categoriile C si E, fara antecedente penale. Cel putin doi ani experienta. Se trimite Cv in limba engleza, poloneza sau germana la angajator, [email protected] pentru Mrs. Iwona Matynia

Republica Ceha

– Lucrator in prelucrarea lemnului – 10

Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza [email protected];www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

– Lucratori in productie – asamblarea aparatelor de aer conditionat – 50

Studii primare.Dexteritate manuala,stare buna de sanatate.

CV la [email protected];tel 00420 800 888 238

– Operator – 50

Studii primare

CV in limba engleza la adresa de e-mail:[email protected];tel:420 800 215 220

– Muncitor asamblare – 20

Studii primare;cunostinte PC,vedere buna,dexteritate manuala si responsabilitate in control

CV in engleza la adresa de e-mail:[email protected], Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

– Croitor – 15

Experinta in croitorie,studii primare, certificat profesional

CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la [email protected], Hana Wiesinger;www.gala.cz

Spania

– Maseur – 1

Postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

– muncitor necalificat in agricultura – 800

Perioada de proba-15 zile. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

Suedia

– vopsitori auto – 15

calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

– mecanic auto – 10

calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

– tinichigiu auto – 10

calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

Mod de aplicare la posturile de mai sus: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Ungaria

Operator la asamblarea panourilor electrice – 50

8 clase, nu se cere experienta in domeniu. Se trimite CV cu poza la adresa [email protected], sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania

Mai multe detalii despre condițiile de angajare, ofertele angajatorilor, salarizare, data limită pentru depunerea CV-urilor găsiți accesând site-ul ANOFM, secțiunea EURES.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea