Rămâi conectat

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 11 ianuarie 2016. Peste 2000 de posturi în Spania, Marea Britanie, Portugalia, Germania, Danemarca. Cum poți aplica

Alexandra Mates

Publicat

în

locuri de munca vacante1Cei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 2000 de locuri de muncă în Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia și Spania.

 AJOFM Alba a transmis oferta valabilă la data de 11 ianuarie 2016.

Lista locurilor de muncă vacante si cum puteti aplica

Belgia

Proiectant constructii metalice – 1 post

Se cere: diploma de licenta in electromecanica, inginerie industriala, dezvoltare de produse sau echivalente prin experienta; cunoasterea Autocad 2D; cunoasterea Inventor sau Parabuild; perspectiva tehnica de a integra piesa in proiectul total; comunicativ; mai multi ani de experienta in sectorul metalurgic (desen de scari, porti, usi si ferestre); capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schita sau de masurare in 3 puncte; cunoasterea tehnologiei de sudare, liniei de pliere; limba engleza cunostinte avansate. Data limită a oferte 20 martie 2016.

Mod de aplicare: Se transmite CV si scrisoare de intentie doar in limba engleza la urmatoarele doua adrese de email: [email protected] si [email protected] . Persoanele selectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru un scurt interviu. Urmatoarea etapa va fi un scurt exercitiu de proiectare pentru a avea un punct de vedere asupra abilitatilor dumneavoastra si in final va avea loc un interviu pe Skype.

Danemarca

culegator de mazare – 400 de posturi

Se cere: Varsta minimă 18 ani; Munca fizica grea, indiferent de clima; Experienta in munca agricola-avantaj; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului;Toleranta si respect pentru colegii din echipa; Onestitate si responsabilitate in toate situatiile; Atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilitatilor si contributie pozitiva in cadrul echipei. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Engleza nivel minim. Data limită a ofertei: 01-02-16.

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, cu poza inclusa, pe adresa de email: [email protected]. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor – 1 februarie 2016. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.Preselectia aplicantilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor si/sau de consilierul EURES de la AJOFM Timiş. Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie, în zona de vest a ţării (Oradea şi/sau Timişoara). Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

culegatori de capsuni – 30 de posturi

Se cere: Varsta minimă 18 ani; Munca fizica grea; Sunt preferati lucratorii cu experienta anterioara la culesul capsunilor; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului. Se accepta si cupluri. Engleza -nivel mediu. Data limită a ofertei: 01-02-16.

Mod de aplicare: Pentru a aplica, candidatii trebuie sa acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarca modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat in limba engleza si cu poza atasata, conform instructiunilor. CV-urile se trimit pe adresa de email [email protected]. Preselectia persoanelor care au aplicat este făcută de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Brasov. Selectia va avea loc la Brasov, la mijlocul lunii februarie 2016. Detalii referitoare la data, locul si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Germania

Asistent medical generalist – 50 de posturi

Se cere: Diploma de calificare ca asistent medical generalist; Experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; Motivatie de a invata limba germana. Cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Data limită a ofertei: 19-08-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail [email protected].

Asistent manager (f/b) – 5 posturi

Se cere: Cursuri de formare profesionala si/sau calificare in domeniul secretariatului; Cel putin 2 ani experienta profesionala in domeniu; Foarte bune competente in utilizarea computerului (MS Office – Word, Excel, PowerPoint si MS Outlook); Fluenta si corectitudine din punct de vedere gramatical in exprimare si scriere in limba romana; Abilitati organizatorice dovedite; Implicare, confidentialitate si loialitate; Spirit de orientare, atitudine pro-activa si capacitate de a lucra in echipa. Limba engleza – scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2). Data limită a ofertei: 31-01-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul insotit de scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba engleza, completate la calculator, la adresa de e-mail [email protected] si pentru inregistrare la [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor sustine un test pentru verificarea cunostintelor de limba engleza. Locatia si data in care se va sustine testul, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Mecanic industrial – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; Constituie avantaj experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice; Permis de conducere categoria B – constituie avantaj. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 31-01-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea nr. de referinta TEC – 110 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Electrician – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca electrician; Cunostinte de tehnologie PLC; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa; Fiabilitate si flexibilitate. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 31-01-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea nr. de referinta TEC – 111 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Mecanic (masini prelucrare cauciuc si mase plastice) – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata; Capacitatea de a interpreta scheme si instructiuni tehnice; Constituie avantaj experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana (scris si vorbit). Data limită a ofertei 31-01-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea nr. de referinta TEC – 112 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Bucatar – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca bucatar; Experienta anterioara constituie avantaj. Cunostinte bune de limba germana. Data limită a ofertei 31-01-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea „Schleede” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Mecanic auto (camioane) – 1 post

Se cere: Diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permisul de conducere categoria B, constituie avantaj; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, corectitudine si auto – motivare. Cunostinte bune de limba germana. Data limită a ofertei: 10-02-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie si scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale certificatelor/diplomelor de studii/calificare in domeniu, la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Truck mechanic” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Electrician industrial – 5 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca electrician; Cunostinte in PLC (Programmable Logic Control); Cel putin 1 an experienta profesionala anterioara ca electrician industrial; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Disponibilitate de a calatori; Capacitatea de a lucra independent; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (min. A1). Data limită a ofertei: 10-02-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de calificare in domeniu si recomandari de la angajatorii anteriori, la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Industrial electrician” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Bucatar – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata si mai multi ani experienta in bucataria a la carte. Cunostinte de limba germana, cel putin niv. A1. Data limită a ofertei: 31-01-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie (Lebenslauf) si scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Doreen Mollik si/sau a dnei. Ines Hauffe.

Mecanic industrial – 1 post

Se cere: Diploma de bacalaureat cu specializarea de mecanic industrial; Cel putin 2 ani experienta profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B – constituie avantaj; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, corectitudine si precizie. Cunostinte bune de limba germana. Data limită a ofertei: 10-02-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie si scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale certificatelor/diplomelor de studii/calificare in domeniu si eventuale recomandari la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Industrial mechanic” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Ospatar – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata si mai multi ani experienta in domeniu; Bune abilitati de comunicare. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2. Data limită a ofertei: 31-01-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie (Lebenslauf) si scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Doreen Mollik si/sau a dnei. Ines Hauffe.

Bucatar – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata; Capacitatea de a lucra in echipa; Stil de lucru curat; Orientare catre client si amabilitate. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 31-01-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie (Lebenslauf), DOAR in limba germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea „Schleede”.

Bucatar – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana – nivel A2. Data limită a ofertei: 14-03-16

Ospatar – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Barman – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Personal in industria gastronomiei de sistem – 10 posturi

Se cere: Constituie avantaj experienta in domeniul gastronomic. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Brutar – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca brutar sau patiser; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Disponibilitatea de a incepe programul de lucru la ora 2 dimineata (pentru brutar) si la ora 4 dimineata (pentru patiser); Permis de conducere categoria B. Cunostinte de baza de limba germana – nivel A1. Data limită a ofertei: 31-01-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie (Lebenslauf), DOAR in limba germana, la adresa de e-mail [email protected], cu specificarea „Baecker_01”.

Irlanda

Tehnician – 1 post

Se cere: Experienta – min. 1 an. Disponibilitatea de a primi instructiuni de la alte persoane, bun comunicator, dorinta de a invata si de a se dezvolta. Limba engleza – vorbit fluent(B2). Data limită a ofertei: 29-01-16

Mod de aplicare: CV in format europass in limba engleza la Mary Ellen Keenaghan: [email protected].

Marea Britanie

ingrijitor persoane/infirmier – 60 de posturi

Se cere: 1 an experienta in domeniu; engleza; data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: [email protected]

asistent medical – 60 de posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: .Se aplica cv in limba engleza la [email protected]

asistent medical generalist – 20 de posturi

Se cere: diploma de asistent medical generalist -inregistrare in colegiul asistentilor medicali din Anglia-NMC sau inregistrarea sa fie in curs de procesare -candidatul sa fie eligibil sa lucreze in UK; limba engleza -nivel B1 minim. Data limită a ofertei: 15-01-16

Mod de aplicare: Se va aplica cv model Europass in limba engleza la:[email protected] selectati vor avea un interviu prin skype.

ingrijitor persoane – 5 posturi

Se cere: candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an -carnet de conducere cat.B -calificare in domeniu.Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati, engleza-B1. Data limită a ofertei: 15-01-16

Mod de aplicare: se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:[email protected]

ingrijitor persoane – 200 de posturi

Se cere: varsta peste 18 ani – 6 luni exoperienta in domeniu -candidatii trebuie sa fie persoane sociabile; engleza-nivel B1. Data limită a ofertei: 28-01-16

Mod de aplicare: Se va aplica cv in limba engleza model Europass la adresa de email:[email protected]

Norvegia

Doctorand in Departamentul biomedical – 1 post

Se cere: Diploma de doctorat sau echivalenta in matematica aplicata, computerizare stiintifica sau domenii conexe. Cunostinte solide de programare si experienta in scrierea programelor in Python. Bune abilitati interpersonale, dorinta de lucru intr-o echipa extrem de dinamica si motivata de cercetatori internationali. Limba engleza – excelent (scris si vorbit); Data limită a ofertei: 15-01-16

Mod de aplicare: CV in limba engleza la d-na Dr. Marie E. Rognes, adresa de e-mail: [email protected]

Postdoctorand in Departamentul biomedical – 1 post

Se cere: Diploma de doctorat in informatica sau domenii conexe, cunostinte solide de programare, experienta in scrierea programelor in Python si/sau JavaScript, bune abilitati interpersonale, dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale, pasiune pentru stiinta. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Data limită a ofertei: 30-01-16

Limba engleza-excelent (scris si vorbit)

Mod de aplicare: Aplicatia se face pe: https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=QL5FK026203F3VBQBV779QWAD&jobboard=0&nPTID=221&bSessionClear=true&nProfileIdFoundInAGP=. Aceasta va contine CV (rezumand educatie, pozitiile si activitatea academica sau locul de munca – publicatii stiintifice si experienta in dezvolare de software), scrisoare de intentie in care sa se specifice calificarile si interesul pentru cercetare si modul in care ati aflat despre aceasta pozitie, 2-3 referinte (cu nume, relatia cu candidatul, nr. de tel., adresa de e-mail). Toate documentele trebuie sa fie prezentate in format PDF. Pentru mai multe informatii: Dr. Martin S. Alnaes, tel:+4741612185.

Polonia

Dezvoltator Internet – 1 post

Se cere: Specialist sisteme de dezvoltare software; cel putin 6 luni experienta; engleza/germana/poloneza nivel B1.Data limită a ofertei: 01-02-16

Mod de aplicare: Cv si scrisoare de intentie in engleza/germana/poloneza la Consilierul EURES [email protected], tel. 0048 17 852 82 60 34

PHP Developer – Programator aplicatie – 1 post

Se cere: Invatamant superiot IT sau inrudit; cel putin 6 luni experienta; engleza/germana/poloneza nivel B1. Data limită a ofertei: 01-02-16

Mod de aplicare: Cv si scrisoare de intentie in engleza/germana/poloneza la Consilierul EURES [email protected], tel. 0048 17 852 82 60 34

Portugalia

Muncitor necalificat in agricultura (culesul zmeurei) – 400 de posturi

Se cere: Aptitudini fizice / capacitate de a munci; Fãrã antecedente penale (cazier judiciar; Educatie si formare: minim scoala primara; Experiența profesionalã: preferința pentru candidații cu experiențã în recoltarea zmeurei sau pentru candidații cu experiențã în agriculturã (munca în sere sau in agricultura); Disponibilitate: pentru muncã sezonierã, între 2 pânã la 3 luni în Portugalia. De preferinta limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza. Data limită a ofertei: 12-01-16

Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), Formular de inregistrare (transmis de firmele potugheze) in limba romana, CV in limba romana, cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, Carte de Identitate/Pasaport.

Slovacia

Sofer autocamion transport international – 30 de posturi

Se cere: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza. Data limită a ofertei: 31-12-16

Mod de aplicare: Se trimite CV la adresa: [email protected]. Se va efectua interviu telefonic.

Spania

Maseur – 1 post

Se cere: postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

Germana( oblig) intermediar; spaniola intermediar; engleza interm. Data limită a ofertei: 31-01-17

Mod de aplicare: se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Muncitor necalificat in agricultura – 800 de posturi

Se cere: perioada de proba-15 zile. Data limită a ofertei 15-01-16.

Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala „apt pentru munca”, copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea