Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liviu Basaraba părăseşte postul de viceprimar al municipiului Blaj, din motive de sănătate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corneliu-Liviu-BasarabaLiviu Basaraba renunţă la funcţia de viceprimar al municipiului Blaj din motive de sănătate, însă rămâne consilier local, anunţă reprezentaţii Primăriei Blaj. Postul rămas vacant va fi ocupat în urma votului ce urmează a fi exprimat de consilierii locali săptămâna viitoare, în data de 16 iulie.

« Doresc să mulţumesc pentru încredere şi colaborare primarului Gheorghe Valentin Rotar şi Consiliului Local, funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate , angajaţilor contractuali ai Serviciului Public de Interes Local, Poliţiei Locale cât şi tuturor instituţiilor publice şi agenţilor economici cu care am colaborat pe parcursul mandatului meu de viceprimar al municipiului Blaj. Totodată, ţin să vă asigur de toată colaborarea şi sprijinul meu în calitate de consilier local în Consiliul Local Blaj pentru toate proiectele care vor asigura dezvoltarea durabilă a municipiului Blaj », a precizat Liviu Basaraba în adresa înaintată în data de 10 iulie Consiliului Local şi primarului Gheorghe Valentin Rotar.

„Indubitabil atât pentru administraţia publică locală cât şi pentru mine, această plecare reprezintă o pierdere însemnată. Sănătatea este însă mai importantă. Sunt sigur că el va rămâne în continuare alături de mine  şi de colegi pe tot parcursul proiectului nostru de modernizare a oraşului. Pentru reuşitele, performanţele şi implicarea sa, eu vreau să-i mulţumesc public „, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Liviu Basaraba a fost ales consilier local pe listele Partidului Democrat Liberal şi a ocupat funcţia de viceprimar din iunie 2008.

Sursa foto: primariablaj.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea