LIVE VIDEO,FOTO/Alegeri la TNL Alba. Peste 300 de tineri liberali din județ își aleg noul Birou de conducere

Peste 300 de tineri liberali din toate zonele județului s-au întâlnit vineri, să își aleagă noul Birou de conducere. Alegerile au loc de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

În ultimii ani, funcția a fost deținută de Tudor Ponoran, fiul primarului din Zlatna, Silviu Ponoran. Adrian Iancu (31 de ani), singurul candidat la funcția de președinte, are o experiență politică de opt ani, fiind unul dintre foștii membri ai PDL.

El este jurist, are o experiență de peste cinci ani în scrierea de proiecte și a declarat, fiind contactat de ziarulunirea.ro, că alături de noua echipă de conducere și tinerii liberali vizează realizarea unor proiecte utile pentru comunitate, în contextul anului Centenar.

Alături de conducerea județeană a partidului, Mircea Hava și Ion Dumitrel, la alegerile de la tineret au participă și candidații înscriși la alegerile TNL de la nivel național: Mara Mareș, Glad Varga și Radu Surugiu.

Joi, Adrian Iancu a postat un mesaj de susținere, pe Facebook, pentru Mara Mareș.

”Susțin Mara Mareș pentru un TNL nou, mare, unit și puternic, în care alegem să privim la ceea ce ne unește, și nu la ceea ce ne dezbină. Tineretul Național Liberal de astăzi e Partidul Național Liberal de mâine!”, a scris Iancu.

În urmă cu câteva zile Robert Bandi a fost ales președinte al TNL Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...