Rămâi conectat

Politică Administrație

LIVE VIDEO,FOTO/Alegeri la TNL Alba. Peste 300 de tineri liberali din județ își aleg noul Birou de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 300 de tineri liberali din toate zonele județului s-au întâlnit vineri, să își aleagă noul Birou de conducere. Alegerile au loc de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

În ultimii ani, funcția a fost deținută de Tudor Ponoran, fiul primarului din Zlatna, Silviu Ponoran. Adrian Iancu (31 de ani), singurul candidat la funcția de președinte, are o experiență politică de opt ani, fiind unul dintre foștii membri ai PDL.

El este jurist, are o experiență de peste cinci ani în scrierea de proiecte și a declarat, fiind contactat de ziarulunirea.ro, că alături de noua echipă de conducere și tinerii liberali vizează realizarea unor proiecte utile pentru comunitate, în contextul anului Centenar.

Alături de conducerea județeană a partidului, Mircea Hava și Ion Dumitrel, la alegerile de la tineret au participă și candidații înscriși la alegerile TNL de la nivel național: Mara Mareș, Glad Varga și Radu Surugiu.

Joi, Adrian Iancu a postat un mesaj de susținere, pe Facebook, pentru Mara Mareș.

”Susțin Mara Mareș pentru un TNL nou, mare, unit și puternic, în care alegem să privim la ceea ce ne unește, și nu la ceea ce ne dezbină. Tineretul Național Liberal de astăzi e Partidul Național Liberal de mâine!”, a scris Iancu.

În urmă cu câteva zile Robert Bandi a fost ales președinte al TNL Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea