Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| PROTEST anti-COVID în mijlocul nopții, la Alba Iulia. Pricu: „Să scăpăm de botnițe!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Invitația” lui Raul Nicolae Rus, zis și Pricu către cetățenii din Alba Iulia, prin care îi îndeamnă la un protest împotriva măsurilor anti-COVID în mijlocul nopți, a început să ajungă la tot mai mulți oameni.

Mai multe persoane s-au strâns astfel pe bulevardul Transilvania din oraș, pentru a-și exprima nemulțumirea față de regulile impuse de Guvern.

„Care sunteți din Alba Iulia și nu mai vreți să stați ghiocei, haideti la PROTEST”, a fost unul dintre îndemnurile sale, pentru cei prezenți în timpul video-ului său.

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat la rândul său susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

Într-o postare pe reţelele de socializare, George Simion cataloghează restricţiile de pandemie drept „aberante”.

„Nu ştiu dacă vouă v-a ajuns cuţitul la os, dar nouă da. Nu ne-aţi votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricţiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil şi de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieşim în stradă.

CITEȘTE ȘI: PROTEST AUR în fața Prefecturii din Alba Iulia: Oamenii, nemulțumiți de măsurile anti-COVID

Mâine la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricţii sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe reţelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea