Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Pompierii din Câmpeni se mută în ”casă nouă”: Noul sediu, inaugurat în prezența șefului DSU, Raed Arafat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Câmpeni se mută în ”casă nouă”: Noul sediu, inaugurat în prezența șefului DSU, Raed Arafat

Noul sediu al Secției de Pompieri Câmpeni este inaugurat sâmbătă, 30 martie 2024, în cadrul unui eveniment la care participă și secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, doctor Raed Arafat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba au loc astăzi două evenimente deosebit de importante atât pentru instituție cât și pentru comunitate.

 

Este vorba de Inaugurarea noului sediu al Secției de Pompieri Câmpeni și Inaugurarea lucrărilor de modernizare ale Secției de pompieri Sebeș.

La evenimente sunt prezenți reprezentanți din partea Departamentului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. De asemenea, vor fi prezenti și reprezentanți ai instituțiilor din județul Alba, instituții MAI, MApN, autorități locale si județene.

 

În cadrul evenimentului de la Câmpeni va avea loc un ceremonial miliatr, urmat de alocuțiuni. Un moment important va fi înmânarea de plachete de onoare, urmat de vizitarea noilor spații în care pompierii își vor desfășura activitatea începând de astăzi.

Prezentarea tehnicii din dotare va încheia activitățile dedicate zilei de 30 martie, din Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea