LIVE VIDEO: Fost șef al Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Alba, col. Darius Necșoiu trece în rezervă de la șefia „Rezervelor de Stat” București

Vineri, 12 iulie, de la ora 11.00, în Piața Cetății se desfășoară ceremonia militară dedicată trecerii în rezervă a col. Darius Necșoiu, director general al Direcției Generale a Rezervelor de Stat din cadrul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

ELIT

Înainte de a fi împuternicit pe funcția de conducere a administrației centrale de la București, col. Darius Necșoiu a fost șeful Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Alba a ANRSPS. Col. Darius Necșoiu a absolvit în 1988 actualul Colegiu Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, iar apoi Institutul Militar de Geniu, Construcții Căi Ferate Râmnicu Vâlcea, promoția 1991.

De-a lungul carierei, a activat ca ofițer la unități militare precum UM 01684 Alba Iulia (Batalionul 136 Geniu „Apulum”) și UM 02509 Alba Iulia (Centrul Militar Județean Alba).

La festivitatea de trecere în rezervă vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice locale, comandanți ai sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, militari activi și rezerviști.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...