Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Festivitatea de deschidere a anului universitar 2017 – 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia are loc, luni, festivitatea de deschidere a anului universitar 2017 – 2018, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Ziarulunirea.ro transmite live festivitatea:

Cu emoţia firească a oricărui început, toţi bobocii au fost aşteptaţi să calce pragul universităţii la fel ca şi studenţii şi masteranzii care au parte de bucuria revederii.

Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest an, la programele de licență, masterat și doctorat, sunt circa 1.800 de candidați admiși, acesta fiind cel mai bun an de când este rector.

După festivitate, studenții anului I se vor întâlni cu tutorii de specializări, pentru a se cunoaște și a discuta diverse aspecte organizatorice.

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pune la dispoziţia studenţilor patru cămine, în care sunt circa 800 de locuri, iar taxa de cazare este 200 de lei pe lună.

La UAB sunt circa 5.000 de studenți, masteranzi și doctoranzi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea