LIVE VIDEO: Elevii olimpici și profesorii îndrumători din Alba, premiați de Consiliul Județean pentru performanța școlară, la Gala Performerilor 2016

Paul Voicu - Primar 2020

gala-performerilor-2016-albaCele mai bune cadre didactice și cei mai mai valoroşi elevi din județul Alba, care s-au distins în anul școlar 2015-2016 prin rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile școlare, au fost premiați duminică, 18 decembrie, la Gala Performerilor 2016, un eveniment organizat pentru al șaselea an consecutiv de Consiliul Județean Alba, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Alba. Ceremnia de înmânare a premiilor s-a desfășurat la sala de festivități  Mercur Styl din Alba Iulia.

Autoritățile județene au recompensat, cu premii în valoare totală de 90.300, un număr de 202 elevi și 168 de cadre didactice.

ELIT

Ziarulunirea.ro a transmis live Gala Performerilor din Alba 2016:

Potrivit organizatorilor, s-au acordat distincții și premii pentru recunoașterea și evidențierea performanțelor obținute de elevii și cadrele didactice de la instituțiile de învățământ din județ, la Olimpiadele Școlare desfășurate în anul școlar 2015 – 2016, performanțe care au contribuit la promovarea județului Alba, atât în țară cât și peste hotare.

Mihail David - 2020

Pe listele performerilor se află o elevă care a obținut medalii și premii la etapa internațională, 62 de elevi cu premii la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare și 139 de elevi care au oținut locul I la etapa județeană. De asemenea, sunt 119 profesori care i-au pregătit pe elevii cu locul I la faza județeană și 49 de profesori îndrumători ai elevilor cu premii obținute la etapa națională.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

VEZI FOTO: CEI MAI BUNI ELEVI din Alba, premiați de Consiliul Județean pentru rezultate la ”Gala Performerilor 2016”. LISTA completă

FOTO: Cei mai valoroși dascăli din Alba, premiaţi de Consiliul Județean pentru îndrumarea elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade. LISTA

La ceremonia de înmânare a diplomelor au participat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel si inspectorul scolar general adjunct Marcel Stan.

Toate fondurile alocate pentru realizare evenimentului și premierea participanților provin din bugetul Consiliului Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...