Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Elevii olimpici și profesorii îndrumători din Alba, premiați de Consiliul Județean pentru performanța școlară, la Gala Performerilor 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

gala-performerilor-2016-albaCele mai bune cadre didactice și cei mai mai valoroşi elevi din județul Alba, care s-au distins în anul școlar 2015-2016 prin rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile școlare, au fost premiați duminică, 18 decembrie, la Gala Performerilor 2016, un eveniment organizat pentru al șaselea an consecutiv de Consiliul Județean Alba, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Alba. Ceremnia de înmânare a premiilor s-a desfășurat la sala de festivități  Mercur Styl din Alba Iulia.

Autoritățile județene au recompensat, cu premii în valoare totală de 90.300, un număr de 202 elevi și 168 de cadre didactice.

Ziarulunirea.ro a transmis live Gala Performerilor din Alba 2016:

Potrivit organizatorilor, s-au acordat distincții și premii pentru recunoașterea și evidențierea performanțelor obținute de elevii și cadrele didactice de la instituțiile de învățământ din județ, la Olimpiadele Școlare desfășurate în anul școlar 2015 – 2016, performanțe care au contribuit la promovarea județului Alba, atât în țară cât și peste hotare.

Pe listele performerilor se află o elevă care a obținut medalii și premii la etapa internațională, 62 de elevi cu premii la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare și 139 de elevi care au oținut locul I la etapa județeană. De asemenea, sunt 119 profesori care i-au pregătit pe elevii cu locul I la faza județeană și 49 de profesori îndrumători ai elevilor cu premii obținute la etapa națională.

VEZI FOTO: CEI MAI BUNI ELEVI din Alba, premiați de Consiliul Județean pentru rezultate la ”Gala Performerilor 2016”. LISTA completă

FOTO: Cei mai valoroși dascăli din Alba, premiaţi de Consiliul Județean pentru îndrumarea elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade. LISTA

La ceremonia de înmânare a diplomelor au participat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel si inspectorul scolar general adjunct Marcel Stan.

Toate fondurile alocate pentru realizare evenimentului și premierea participanților provin din bugetul Consiliului Județean Alba.

[nggallery id=3174]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea