Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/ Coșmarul din satul Răchite. Imaginile DEZASTRULUI lăsat în urmă de viitura puternică

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Imagini de coșmar în satul Răchite. A fost dezastru pe Valea Sebeșului. Viiturile formate pe dealuri au demonstrat cât suntem de neputincioși în fața naturii. La Răchite, Pianu, Săsciori și Sebeșel oamenii s-au trezit cu gospodăriile sub apă.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/483173719086427/?notif_id=1559453206908674&notif_t=live_video_explicit

Sâmbătă, 1 iunie 2019 au căzut precipitații abundente pe teritoriul comunelor Pianu, Săsciori și Săliștea care au generat scurgeri de pe versanți și creșterea rapidă a văilor, producând inundații.

”Toată zona e afectată. Eu am mai văzut inundații, dar așa ca la Răchita nu am mai văzut. Răchita e cea mai afectată. E și valea strâmtă, s-a adunat apa”, a declarat Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, care a ajuns la Răchite din primele momente ale producerii viiturii.

Cea mai afectată este localitatea Răchita. Acolo accesul este deja limitat. Există un pod care este rupt și căile de acces sunt limitate. Se lucrează deja la deschiderea unui drum alternativ care, am fost informat în timpul ședinței că deja este practicabil pentru utilaje 4×4 ca să se poateă ajunge în zona afectată”, a declarat dr. Raed Arafat, șeful DSU, prezent în cursul nopții la fața locului.

Imaginile din zonă arată un peisaj dezolant. În locurile de unde s-a retras apa se văd urmele lăsate pe case care arată că nivelul viiturii a fost aproape de 1 metru. Pe străzi a rămas un strat consistent de nămol și bușteni. Mașiniile luate de viitură sunt distruse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca Campionatul Național de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai, iar albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit să își apere cu succes titlul de campioană. După ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea