Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| A doua zi la Truck Tuning Art 2023 la Alba Iulia: Radu Valahu, cel mai puternic român își demonstrează forța în fața publicului

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A doua zi la Truck Tuning Art 2023 la Alba Iulia: Radu Valahu, cel mai puternic român își demonstrează forța în fața publicului

Festivalul Truck Tunning Art revine și în 2023, la Alba Iulia, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Zeci de mii de cai putere și sute de pasionați vor încerca să își adjudece 11 categorii și 34 de cupe conferite în urma deciziei unui juriu specializat precum și votul publicului larg căruia îi promit un spectacol variat și aparte.

Citește și: Program Truck Tunning Art 2023, la Alba Iulia: Zeci de mii de cai putere și sute de pasionați vor încerca să își adjudece 11 categorii și 34 de cupe

Învitat special al acestei ediții este cel mai puternic român, Radu Valahu. În cursul zilei de astăzi, 6 august 2023, Valahu va încerca să doboare un record de putere, atașând o remorcă la camionul pe care îl va trage.

Acesta își va demostra încă o dată forța printr-un spectacol de zile mari unde va tracta capete de camion și totodată va accepta o provocare skanderberg din partea oricărui doritor.

Cei mai puternici titani ai șoselelor se vor întrece într-o competiție de tracțiune jurizată prin tehnologie asistată satelit.

Program Truck Tuning Art 2023, la Alba Iulia

Duminică, 6 august

  • 10:00 – Deschiderea programului T.T.A. 2023, ziua a III-a, în Cetatea Alba Carolina.
  • 10:00 – 12:00 – Echipajele și camioanele participante la T.T.A. 2023 vor fi jurizate de un comitet specializat în arta truck tuning-ului.
  • 14:00 –  „SHOW MUST GO ON” CU RADU VALAHU

Radu Valahu revine în Cetatea Alba Carolina, în ziua a III -a a T.T.A. 2023, pentru încă un spectacol – demonstrație de putere într-o nouă confruntare cu „Titanii Șoselelor”.

Publicul participant la festivalul Truck Tuning Art va putea, ulterior, să își măsoare forța cu cel mai puternic român printr-o partidă de skanderberg.

  • 15:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor fi premiate pe categorii de concurs în funcție de jurizarea comitetului specializat în arta truck tuning-ului. Titlul onorific „Premiu de popularitate” va fi înmânat de Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.

Publicul participant, ce a optat pentru vot în urma distribuirii taloanelor, va fi premiat cu sute de litri de combustibil.

  • 17:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor începe pregătirile pentru ieșirea din Cetatea Alba Carolina, din Municipiului Alba Iulia, județ Alba, România.
  • 18:00 – Echipajele și camioanele înscrise la T.T.A. 2023 vor părăsi în coloană Cetatea Alba Carolina, din Municipiul Alba Iulia, județ Alba, România.

Traseu: Benzinărie OMW ⇒ Cartierul Ampoi III ⇒ Cartierul Ampoi I  ⇒ Șoseaua de centură a Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea