Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 iunie, Ziua Copilului sărbătorită la Alba Iulia: Sute de copii prezenți pentru distracție cu o mulțime de activități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| 1 iunie, Ziua Copilului sărbătorită la Alba Iulia: Sute de copii prezenți pentru distracție cu o mulțime de activități

Astăzi, 1 iunie, Ziua Copilului, în Cetatea Alba Carolina vor avea loc numeroase activități pentru micuți, precum o zonă cu tobogane și atracții gonflabile, întâlnire cu polițiștii, jandarmii și pompierii, flashmob și multe alte distracții pentru prichindei.

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

Program:

9:30: „Sărbătorile Copilăriei” Curtea Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)
10.00- 19.00 Zona de tobogane și atracții gonflabile (cu pauză între 14:00 și 16:00).
11:30- 12:00 Flashmob- Dansul copilăriei pe esplanada Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)
9.00-12.00 Concurs atletism copii „Ziua Micului campion” Terenul central pe Stadionul Victoria Cetate.
12.00-14:30 Finala Mare si Finala Mica la Turneul de Fotbal Feminin pe Stadionul Victoria Cetate.
12:30 Vânătoare de comori în Cetate (Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe)
14:30 Atelier de Rugby susținut de antrenorii de la CSM Unirea Alba Iulia, unde cei mici vor primi dulciuri, înghețata, cupe și medalii.
15:00 Tir cu arcul în Parcul de aventură „Dynamis” (Arhiepiscopia Ortodoxă Română)
10.00- 17.00 Bazinul Olimpic: „Ziua Porților deschise pentru copii” la care vor participa antrenorii de polo si înot de la CSM Alba Iulia.
17:00 Animație socio- educativă (Asociația Studenților Creștini Ortodocși Alba Iulia)
18.00 Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia va aduce în Piața Cetății una dintre piesele de rezistență din repertoriu. Timp de 40 de minute, cei mici sunt invitați să cerceteze şi să experimenteze prin joc în „Laboratorul Veseliei”, un spectacol interactiv cu marionete.

Citește și: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Citește și: 1 Iunie, Ziua Copilului: Cum a luat naștere sărbătoarea și ce semnificație are această dată

Finalul zilei va fi, la rândul lui, glorios: dacii și romanii din Garda Romană îi vor prelua și încolona pe micuți pentru un marș printre și peste milenii.

“Sunt fericit să le putem oferi, din nou, micuților albaiulieni un spațiu în care să își sărbătorească ziua așa cum își doresc. Și mai mult mă bucur să le văd, din nou, zâmbetele, nedrept ascunse de măști în ultimii ani. De ziua copiilor, îmi permit să le fac o recomandare și adulților: veniți, alături de cei mici în Cetate și doar stați și urmăriți-i. Cum se joacă, cum zâmbesc, cum cântă și se bucură sincer. Vom descoperi astfel un izvor infinit de energie pozitivă și ne vom putea reîncărca și noi, de la ei și împreună cu ei”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea