Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-SCOR: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 0-0 | „Virușii verzi” au luat punct sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir rămâne fără victorie în fața fanilor în această stagiune, elevii lui Lucian Itu remizând cu Sănătatea Cluj în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, scor 0-0. 

Un meci cu numeroase oportunități la cele două buturi, o bară a lui D. Matei în prima repriză (19) și o remiză albă ce prelungește seria nefastă a amfitrionilor, ce au dominat în marea majoritate, nu au marcat de trei meciuri, răstimp în care au cucerit un singur punct. În actul secund, în teren a intrat și antrenorul gazdelor Lucian Itu, care a avut o bună ocazie (85 – șut respins de Lăzăreanu, apoi Șaucă a reluat peste). În prima repriză, Coltor, accidentat, a fost înlocuit de Șuteu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipe

Metalurgistul: Gorea – Dohotariu, Șt. Radu, Lang, Vitinha, Șaucă, I. Grozav, M. Neagu, P. Păcurar, Coltor, Dicu; rezerve R. Anton, Davidaș, L. Contra, Baratky, Șuteu, D. Casian, Itu. Antrenor Lucian Itu

Sănătatea: Lăzăreanu – Cr. Paul, D. Matei, Creț, D. Mic, L. Rus, Neamț, Ciupe, Țârlea, Tilincă, D. Roman; rezeve G. Dragomir, Ceaca, Gașpar, Isac, Ad. Lupu, Szolosi, Ad. Mar. Antrenor Csaba Kis

Poziționați pe locul al 14-lea în Seria a 5-a, “roș-albaștrii” conduși de Lucian Itu au doar o victorie în acest sezon, acumulând 5 puncte. Metalurgistul Cugir a înregistrat două eșecuri la rând, fără a înscrie, iar la precedenta reprezentație internă a pierdut net, 0-3, cu Luceafărul Oradea. În Liga a 3-a, gruparea clujeană a strâns 7 puncte (două victorii externe, la Bistrița și Turda), clasându-se pe poziția a 12-a a ierarhiei.

Arbitri Val. Florescu (Sf. Gheorghe), E. Tocai (Alma), An. Buda (Hunedoara) Observatori L. Szanto (Tg. Mureș), T. Biriș (Hunedoara)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea