// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

LIVE-SCOR: Avântul Reghin – Performanța Ighiu 0-3 (0-0) | Victorie clară pentru trupa lui Manea, ce și-a regăsit cadența!

Performanța Ighiu și-a regăsit cadența după o perioadă mai puțin fastă și a câștigat de o manieră categorică deplasarea de la Reghin, scor 3-0 (0-0).

Soarta partidei s-a decis după pauză, când echipa lui Mihai Manea, revenită pe locul secund după acest succes extern, a punctat la foc automat, prin Hidișan (52, prima sa reușită pentru Performanța), Tineiu (61, ajuns la cota opt) și Circov (83).

*Mihai Manea: “Am făcut o repriză secundă foarte bună”

“Chiar dacă trecem prin momente dificile, am reușit să facem o repriză secundă foarte bună și băieții au înteles că în momentele grele ei trebuie să iasă cu capul sus de pe teren. Nu comentez ce s-a întâmplat în cazul lui Fetița”, a spus antrenorul Mihai Manea.

După un prim mitan în care au existat emoții (oponenții având o bară), ighienii s-au descătușat la reluare și au înscris în trei rânduri. Intrat în teren întâia oară în acest retur, după o accidentare, mijlocașul Alexandru Cirocov și-a pus amprenta pe derularea ostilităților, cu o pasă decisivă și ultimul gol, realizat cu o execuție de calitate. Fără “vedeta” Răzvan Fetița, anunțat titular, dar a anunțat că nu dorește să joace, din motive legate de restanțe financiare, Performanța a reușit să depășească o serie de trei jocuri fără succes, răstimp în care luase un singur punct și înregistrase înfrângeri cu “U” Cluj și Metalurgistul Cugir. După o pauză de două săptămâni, Performanța s-a impus la un scor de neprezentare în “orașul viorilor” și săptămâna viitoare o mai așteaptă alte două confruntări: miercuri, acasă, cu Sănătatea Cluj, respectiv sâmbătă, derby “de Alba”, la Galda.

 *0-1, MIN. 52: HIDIȘAN a marcat întâiul său gol pentru Performanța, cu o finalizare simplă a unei centrări de la Unguru, deschis de Oara, ce recuperase un balon degajat greșit de portarul advers

*0-2, MIN. 61: TINEIU a majorat scorul, reluare pe lângă portar, la un contraatac fulger declanșat de Circov.

*0-3, MIN. 83: CIRCOV a dus scorul la unul de neprezentare, printr-o execuție excelentă a unei lovituri libere, în vinclu, la colțul scurt.

Vizitatorii au făcut un prim act modest, ajungând rar să amenințe buturile adverse, marile ocazii fiind trecute în contul Avântului, ce a avut o bară și câteva șuturi periculoase.

*Anunțat titular, Fetița a preferat să rămână în tribună!

Anunțat titular mijlocașul Răzvan Fetița a ajuns până la urmă în tribună! Conform oficialilor Performanței, mijlocașul a invocat restanțele financiare și că nu are… chef de fotbal, astfel că ighienii au trebuit să modifice foaia oficială.

Echipe: Avântul: Husar – Bugnar, Core, T. Morar, Ința – Bogățan, Palcău, A. Moldovan, Truță, Stavilă, Murar; rezerve M. Suciu, Pavel, Fulop, A. Luca, Sbârcea, Horvath, Vlasa. Antrenor Barna Budai.

Performanța: Sporea – A. Câmpean, Iclănzan, Potopea, Ad. Mărginean – Trifa, Joldeș (55, Circov) – Hidișan (73, Cl. Marcu), Unguru, Tineiu (87, Petruse) – Cl. Oara (55, Seiwerth); rezerve Zăvoi, Olălău, Cordoș. Antrenori Mihai Manea și Raul Oargă.

 

Dan HENEGAR