Rămâi conectat

Sport

LIVE-SCOR: Avântul Reghin – Performanța Ighiu 0-3 (0-0) | Victorie clară pentru trupa lui Manea, ce și-a regăsit cadența!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu și-a regăsit cadența după o perioadă mai puțin fastă și a câștigat de o manieră categorică deplasarea de la Reghin, scor 3-0 (0-0).

Soarta partidei s-a decis după pauză, când echipa lui Mihai Manea, revenită pe locul secund după acest succes extern, a punctat la foc automat, prin Hidișan (52, prima sa reușită pentru Performanța), Tineiu (61, ajuns la cota opt) și Circov (83).

*Mihai Manea: „Am făcut o repriză secundă foarte bună”

„Chiar dacă trecem prin momente dificile, am reușit să facem o repriză secundă foarte bună și băieții au înteles că în momentele grele ei trebuie să iasă cu capul sus de pe teren. Nu comentez ce s-a întâmplat în cazul lui Fetița”, a spus antrenorul Mihai Manea.

După un prim mitan în care au existat emoții (oponenții având o bară), ighienii s-au descătușat la reluare și au înscris în trei rânduri. Intrat în teren întâia oară în acest retur, după o accidentare, mijlocașul Alexandru Cirocov și-a pus amprenta pe derularea ostilităților, cu o pasă decisivă și ultimul gol, realizat cu o execuție de calitate. Fără „vedeta” Răzvan Fetița, anunțat titular, dar a anunțat că nu dorește să joace, din motive legate de restanțe financiare, Performanța a reușit să depășească o serie de trei jocuri fără succes, răstimp în care luase un singur punct și înregistrase înfrângeri cu „U” Cluj și Metalurgistul Cugir. După o pauză de două săptămâni, Performanța s-a impus la un scor de neprezentare în „orașul viorilor” și săptămâna viitoare o mai așteaptă alte două confruntări: miercuri, acasă, cu Sănătatea Cluj, respectiv sâmbătă, derby „de Alba”, la Galda.

 *0-1, MIN. 52: HIDIȘAN a marcat întâiul său gol pentru Performanța, cu o finalizare simplă a unei centrări de la Unguru, deschis de Oara, ce recuperase un balon degajat greșit de portarul advers

*0-2, MIN. 61: TINEIU a majorat scorul, reluare pe lângă portar, la un contraatac fulger declanșat de Circov.

*0-3, MIN. 83: CIRCOV a dus scorul la unul de neprezentare, printr-o execuție excelentă a unei lovituri libere, în vinclu, la colțul scurt.

Vizitatorii au făcut un prim act modest, ajungând rar să amenințe buturile adverse, marile ocazii fiind trecute în contul Avântului, ce a avut o bară și câteva șuturi periculoase.

*Anunțat titular, Fetița a preferat să rămână în tribună!

Anunțat titular mijlocașul Răzvan Fetița a ajuns până la urmă în tribună! Conform oficialilor Performanței, mijlocașul a invocat restanțele financiare și că nu are… chef de fotbal, astfel că ighienii au trebuit să modifice foaia oficială.

Echipe: Avântul: Husar – Bugnar, Core, T. Morar, Ința – Bogățan, Palcău, A. Moldovan, Truță, Stavilă, Murar; rezerve M. Suciu, Pavel, Fulop, A. Luca, Sbârcea, Horvath, Vlasa. Antrenor Barna Budai.

Performanța: Sporea – A. Câmpean, Iclănzan, Potopea, Ad. Mărginean – Trifa, Joldeș (55, Circov) – Hidișan (73, Cl. Marcu), Unguru, Tineiu (87, Petruse) – Cl. Oara (55, Seiwerth); rezerve Zăvoi, Olălău, Cordoș. Antrenori Mihai Manea și Raul Oargă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea