Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați.

Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național Conservator Român (PNCR) și Ghinescu Ion de la Partidul S.O.S. România (Partidul Dianei Șoșoacă) le-au fost respinse candidaturile.

Aceștia însă ar putea reveni pe lista de candidați dacă le vor fi admise candidaturilor în urma contestațiilor, data până la care listele vor rămâne finale este 10 mai 2024.

Citește și: Alegeri locale 2024: A fost trasă la sorți LISTA cu preşedinţii și locțiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare din județ

 

Ion Dumitrel este președintele în funcție al Consiliului Județean Alba din anul 2005, adică de aproape 20 de ani. Corneliu Mureșan, tânăra speranță a PSD-ului, are probleme serioase legate de notorietate, potrivit unor sondaje de opinie de acum o lună, doar 40% din cetățenii județului auziseră de el.

În cursă s-au înscris și tineri, Marius Rof de la USR, cunoscut pentru activitatea de consilier județean și proiectele de hotărâre pe care le-a elaborat și propus și Olar Corneliu-Dan, de la AUR, fiul fostului deputat Corneliu Olar. Nu în ultimul rând, Talpaș Constantin de la Partidul Umanist Social Liberal, este o prezență constantă și tenace în spațiul politic al județului Alba.

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

MUREȘAN CORNELIU – PSD

DUMITREL ION – PNL

ROF MARIUS-NICOLAE – ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI

Talpaș Constantin – PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL

OLAR CORNELIU-DAN – Alianța pentru Unirea Românilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea