Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Transalpina Șugag – lider la golaveraj | Fortuna Lunca Mureșului – Sportul Petrești 2-3 (1-1), Vizitatorii, gol în prelungiri și maximum de puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

transalpina-sugag-fortuna-lunca-muresului-1 FC Transalpina Șugag este noul lider al Ligii a IV-a Alba după victoria categorică de pe propriul teren, 5-1 (2-1), cu Viitorul Spicul Daia Română.

Golurile au fost marcate de P. Lazăr (20), C. Oltean (35), M. Domșa (56), Șufană (77), Puia (90+2), respectiv Ad. Hăprian (42). Gazdele au condus cu 2-0, dăienii au redus din handicap, dar n-a fost suficient pentru a periclita soarta celor trei puncte.

 

Formația condusă de Ioan Marcu are maximum de puncte și a depășit la golaveraj Șurianu Sebeș, Transalpina având un gol în plus.

Primele trei clasate sunt Transalpina Șugag, Șurianu Sebeș și Sportul Petrești, formații ce au strâns câte 9 puncte.

Partidă spectaculoasă între cele două nou-promovate din Liga a IV-a, Fortuna Lunca Mureșului și Sportul Petrești, încheiată cu scorul de 2-3 (1-1), golul victoriei oaspeților fiind marcat în prelungiri de Sava!!!

Sportul Petrești a strâns 9 puncte, maximum după trei etape și este pe podium.

Elevii lui Costel Avram au deschis scorul în minutul 15 prin D. Ianc, egalarea survenind 9 minute mai târziu, când a punctat I. Morea, la pauză fiind egalitate pe tabelă.

La fel de plin de neprevăzut a fost și actul secund, gazdele reușind să preia avantajul în minutul 71, grație reușitei semnate de V. Zoltan, însă finalul a aparținut vizitatorilor, ce au marcat în două rânduri, prin H. Drăgan (86, intrat în repriza a doua) și Sava (90+2).

Sursa foto: ACS Fortuna Lunca Mureșului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea