Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, o etapă nebună! CS Ocna Mureș, remiză acasă cu Viitorul Sîntimbru! Cuprirom Abrud -primul succes, la Teiuș, Voința Stremț – întâia victorie în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

O etapă nebună, a 6-a, în Liga a IV-a, după eșecul liderului Sportul Petrești, continuând seria rezultatelor suprinzătoare! CS Ocna Mureș a fost încurcată acasă de Viitorul Sîntimbru și a ratat șansa de a ocupa prima poziție, după ce golgheterul Vali Drăgan a ratat un penalty în startul jocului.

Voința Stremț a repurtat primul succes în Liga a IV-a, iar Energia Săsciori a suferit întîia înfrângere. De asemenea, întâia victorie a sezonului la Teiuș, Rapid CFR preluând „lanterna roșie”

CS Ocna Mureş – Viitorul Sîntimbru 0-0

 

În minutul 3, golgheterul Vali Drăgan a irosit un penalty, șutând pe lângă poartă. Ocnamureșenii au irosit puncte prețioase și au ratat șansa de a prelua șefia seriei.

Rapid Teiuş – Cuprirom Abrud 3-4 (1-2)

Marcatori: Il. Mihălțan (19), D. Costea (85), R. Domșa (90+3) respectiv D. Dumitraș (6, 68), D. Nemeș (20) și R. Cioara (66 din penalty).

 

În disputa echipelor din subsol, moții au bifat prima victorie din acest sezon, una extrem de importantă, Cuprirom conducând la un moment dat cu 4-1.

Energia Săsciori – Voinţa Stremţ 1-2 (0-2)

Marcatori: Nazarie (78), respectiv Rancea (20, 39).

 

Nou promovata a repurtat prima izbândă în Liga a IV-a împotriva unei formații ce nu a cunoscut gustul eșecului până la acest joc. Voința Stremț a predat astfel “lanterna roșie”

Sursa foto: CS Ocna Mureș, facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea