Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liga a IV-a, Fortuna Lunca Mureşului – Şurianu Sebeş 0-5 (0-1) | Echipa din „Arini”, maximum de puncte după şapte etape! Sportul Petreşti, primul eşec stagional, acasă cu Viitorul Spicul Daia Română

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Industria Galda - Surianu Sebes 40Şurianu Sebeş continuă marşul triumfal spre Liga a 3-a, echipa din „Arini’ câştigând al 7-lea meci consecutiv în Liga a 4-a, în deplasarea de la Lunca Mureşului, scor 5-0 (1-0).

Pe locul secund al ierarhiei, după o rundă dominată de oaspeţi (5 victorii şi o remiză) a urcat FC Transalpina Şugag, la egalitate cu Sportul Petreşti.

În alte partide din această după-amiază, se consemnează supriza furnizate de Viitorul Spicul Daia Română, ce a produs primul eşec stagional pentru Sportul Petreşti, antrenorul oaspeţilor Paul Ciucă marcând în două rânduri.

Un alt rezultat neaşteptat a fost reuşit de Energia Săsciori, victorie la Dalia Sport Daia Română!

*Şurianu Sebeş defilează!

Fără greşeală este parcursul grupării din Sebeş, ce afişează etapă de etapă o valoare superioară oponenţilor, în majoritatea meciurilor punându-se numai problema diferenţei de scor. Şurianu deja s-a distanţat de urmăritoare, ce au 5 puncte diferenţă de lider, pe locul secund urcând Transalpina Şugag.

Prima repriză a fost dominată de vizitatori, care au lovit în trei rânduri barele şi au deschis scorul prin Oniche, în minutul 44.

După pauză, Şurianu s-a dezlănţuit şi a mai marcat de patru ori, prima dată fiind autogolul lui V. Zoltan (60), mai punctând R. Trif (63), Cl. Oara (80, 90 – ultima reuşită, cu o spectaculoasă foarfecă pe spate). Şurianu este cea mai prolifică formaţie a eşalonului, cu 38 de reuşite în 7 etape!

Alte rezultate:

Transalpina Şugag – CS Ocna Mureş 2-1 (2-0): Cristurean (10), M. Domşa (18), respectiv Csegoldi (87).

Gazdele au urcat pe poziţia secundă, ocnamureşenii cunoscând gustul eşecului după 4 succese la rând.

Dalia Sport Daia Română – Energia Săsciori 2-4 (1-1)

*Au marcat: V. Constantin (42), Mura (51), respectiv Ad. Ignat (28, 54), Fîntînă (69), Nazarie (90+3)

O nouă surpriză furnizată de săscioreni, care după ce au învins pe Viitorul Sîntimbru şi au remizat la Petreşti, au dat lovitura în fieful lui Ştefan Fogoroşi, ce a suferit a treia înfrângere la rând.

Sportul Petreşti – Viitorul Spicul 2-5 (2-3)

*Au marcat Gavriluţă (11, 17), respectiv Hada (12), P. Ciucă (22, 75, ambele din lovituri libere), G. Scheau (38, penalty), V. Bişboacă (80).

 

În minutul 5, Sava (Sportul Petreşti) a ratat un penalty, apărat de Ad. Cibu

Inter Ciugud – Viitorul Sîntimbru 1-5 (0-3)

*Au marcat: M. Coman (78 – eurogol de la 35 de metri), respectiv Saşa (9), Al. Tănase (13), E. Hălălae (21), Şuvaina (69, autogol), Crăciun (90+1).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea