Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 7-a: Mureșul Vințu de Jos nu se joacă, victorie netă la Pianu și în continuare lider

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos36Mureșul Vințu de Jos continuă să uimească în Liga a IV-a. Echipa lui Mihai Manea reprezintă revelația sezonului și după succesul concludent de la Pianu (6-1) se menține lider și după etapa a 7-a, fără a cunoaște gustul eșecului.

Etapa a fost una presărată de evenimente, de genul Sularea (Cuprirom) eliminat pentru că a părăsit terenul, scandalul de la Teiuș cu acuze de tentative de non-combat sau cele 5 goluri înscrise înscris de Cioară pentru Viitorul Sântimbru, echipă care a stabilit scorul rundei.

Pe podium sunt Mureșul 19 puncte, Viitorul Sântimbru 18 și Performanța Ighiu 16, urmate de o altă formație invincibilă, Euro Șpring, cu 15 puncte.

*Rezultate:

*Viitorul Sântimbru – Dalia Sport Daia Română 8-0 (4-0): Hălălae (2), Cioară (25, 41, 43, 50, 70), Dumbra (57, 90).

Cioară este golgheter, cu 9 reușite alături de S. Turuș (Performanța)

*ACS Pianu – Mureşul Vinţu de Jos 1-6 (0-4): Grecu (75, penalty), respectiv M. Cristea (15, 79), Iuoraș (26, 33, 41), Al. Popa (90+2).

*Inter Ciugud – CSO Cugir 5-2 (3-1): R. Trușcă (8), P. Dîrjan (11), D. Lupșan (17), Frătean (63, 80)/ Sabău (35), Tatarciuc (82).

În minutul 87, R. Bucur (Inter) a fost eliminat.

*Rapid CFR Teiuș – Șurianu Sebeș 2-3 (1-2): Nagy (45), R. Muntean (84)/ Diaconu (20, 42), Circov (56, penalty)

*Conflict Octavian Rusu – Doru Oancea, cu acuze!

La finalul jocului, Octavian Rusu, tatăl antrenorului de la Rapid CFR Teiuş a avut o altercaţie cu tehnicianul oaspeţilor Doru Oancea, declarând că acesta l-ar fi contactat săptămâna trecută pe fiul său Horaţiu, pentru a-i propune să “nu-şi folosească în mod corect forţele” în acest meci. Teiuşeanul susţine că are înregistrarea convorbirii, iar în replică Doru Oancea susţine că “nici vorbă de aşa ceva”

*CIL Blaj – Euro Şpring 1-1 (1-0), au marcat S. Pintea (24)/ I. Marcu (73, penalty

În minutul 5, Mercurean (Euro) a ratat un penalty. O primă repriză vie (gazdele două bare, oaspeţii două goluri anulate pe motiv de ofsaid) dominată de gazde, iar la reluare Euro a egalat printr-un nou penalty transformat de antrenorul Ioan Marcu, rezultatul fiind echitabil.

*Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud 1-1 (1-0): R. David (13), respectiv A. Bălan (48). Sularea de la gazde a fost eliminat în min. 80

Final tragico-comic, cu un jucator al gazdelor (SULAREA), care se cearta cu proprii colegi, isi arunca tricoul si paraseste terenul, spunand colegilor “jucati voi”. Centralul este obligat sa-i arate al doilea gallben si implicit rosu, iar gazdele joaca ultimele minute in zece.Partinitor arbitrajul centralului Marcu din Alba Iulia, atat in prima repriza, cand “nu vede” doua henturi ale gazdelor in propriul careu, in interval de cinci minute (min. 31 si 36), mai mult, ne acorda cartonase galbene pentru proteste, la doua faze clare ca lumina zilei. De asemenea pe final in minutul 89, fault clar la Paul MUNTEAN in interiorul careului, penalty si eliminare, dar Marcu nu-l vede din nou (spre distractia spectatorilor din Abrud). Se pare ca am inceput sa deranjam, nu stiu pe cine, nu stiu de ce … chiar jucam FOTBAL. Fara greseala arbitrajul asistentului Madalin JURJIU, bun si cel al lui Radu DONCUT, fara cuvinte pentru centralul MARCU”, a postat IoaViitorul Santimbru-Dalia Sport Daia Romana26n Demeter, oficialul oaspeților pe o rețea de socializare

*FC Miceşti – Energia Săsciori 3-0 (0-0): D. Pop (55), E. Barna (61, 77)

*CS Ocna Mureş – Performanţa Ighiu 1-4 (0-2): A. Gabor (84)/ S. Turuș (17, 45, 55, 82), Birk (82).
Etapa a 7-a a Ligii a IV-a a consemnat o remiză la Abrud, unde Olimpia a bifat al 5-lea meci fără eșec, iar moții continuă pasa proastă. “Lanterna roșie” CS Ocna Mureș este la a 7-a înfrângere la rând, 1-4 cu Performanța Ighiu, al doilea meci câștigat cu același scor de trupa lui Adorian Himcinschi (triplă S. Turuș, golgheterul eșalonului). 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea