Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 11-a, CIL Blaj – Olimpia Aiud 2-0 (0-0) | Din pricina terenului impracticabil, partida Transalpina Şugag – Inter Ciugud a fost amânată

Dan HENEGAR

Publicat

în

cil-blaj-fortuna-lunca-muresului-4Într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii a IV-a, CIL Blaj – Olimpia Aiud 2-0 (0-0).

Primul gol a fost marcat de Ţene (70), după o execuţie superbă a unei lovituri libere de la 25 de metri, iar în minutul 79, Dan Bucur a transformat un penalty, obţinut tot de Ţene (MVP-ul întâlnirii).

În minutul 87, oaspeţii au ratat un penalty, prin Şuşman, portarul Radu Damian respingând în corner.

Prima repriză a fost dominată de gazde, care au ratat numeroase ocazii, portarul Alexa intervenind salutar în câteva rânduri, iar Tudoroiu a lovit bara (18). La reluare, terenul greu şi-a spus cuvântul, soarta celor trei puncte fiind decisă practic de „eurogolul” lui Ţene.

 

 

Partida Transalpina Şugag – Inter Ciugud nu se va mai disputa în această după-amiază, din pricina terenului impracticabil (acoperit de zăpadă şi apă), urmând a fi reprogramată zilele viitoare de AJF Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea