Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: Voința Stremț a făcut scor cu Viitorul Vama Seacă, Spicul Daia Română și-a păstrat invincibilitatea și după „halta” Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Spicul Daia Română rămâne invincibilă și după etapa a 8-a a Ligii a 4-a, trupa lui Ștefan Fogoroși impunându-se la Unirea. Într-un alt meci, Voința Stremț a făcut scor cu Viitorul Vama Seacă, confirmându-și apetitul ofensiv din acest sezon, remarcat fiind Cosmin Epure, cu un „careu”.

Voința Stremț – Viitorul Vama Seacă 7-1 (4-0) .

Marcatori: Rancea (18), Epure (33, 39, 45, 83), Puia (69), G. Cerghedean (90), respectiv I. Popa (75 – autogol).

Victorie netă pentru stremțeni, remarcându-se “careul” marcat de Cosmin Epure. Voința a repurtat un succes net pe seama formației din comuna Hopârta, care a trecut de la extaz (6-2 acasă etapa trecută, cu Inter Unirea) la agonie (1-7 la Stremț).

Inter Unirea – Spicul Daia Română 1-2 (1-1)

Marcatori: I. Pereat (16), respectiv G. Scheau (8), Brânză (56).

Primul eșec intern pentru Inter Unirea, ajunsă la a doua înfrângere consecutivă. Dăienii continuă să rămână invincibili, repurtând al doilea succes la rând și amenințând formațiile de pe podium.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea