Liga a 4-a: liderul CS Ocna Mureș a trecut și al 11-lea val! Voința Stremț a ajuns pe locul secund, victorie pentru Inter Unirea

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În etapa a 11-a a Ligii a 4-a, liderul CS Ocna Mureș a evoluat acasă cu CIL Blaj, câștigând cu scorul 3-0 (0-0), toate golurile marcate în actul secund, „Soda dragă” repurtând a 10-a victorie din 11 jocuri. Pe locul secund a ajuns Voința Stremț, ce a trecut pe propriul teren de Performanța Ighiu, în vreme ce Inter Unirea a învins Olimpia Aiud într-un meci ce a debutat cu protestul oaspeților.

Inter Unirea – Olimpia Aiud 3-2 (2-1)

USR - Alegeri parlamentare 2020

Marcatori: Ad. Prodan (13), Căt. Ivașcu (32), Cr. Popa (85), respectiv Bălan (39, 57) *În minutul 81, A. Drăgoi (Olimpia Aiud) a fost eliminat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Partida a debutat cu 14 minute întârziere, din pricina protestului oaspeților, fotbaliștii aiudeni apelând la acest mijloc pentru a amenda faptul că nu și-au încasat drepturile financiare cuvenite. O întâlnire în care gazdele au condus cu 2-0, însă au fost egalați. Oaspeții au rămas în inferioritate, iar Cr. Popa, intrat în actul secund, a marcat golul similar cu trei puncte pentru Inter Unirea.

Voința Stremț – Performanța Ighiu 3-1 (1-0)

Marcatori: Epure (35, 85), Trifa (82), respectiv T. Mărginean (55).

Partidă interesantă, unul dintre capetele de afiș ale rundei. Amfitrionii au reușit a doua victorie consecutivă și au făcut schimb de locuri cu oponenții, avându-l pe Cosmin Epure, golgheterul stagiunii, în prim plan, cu o dublă. După partidele de sâmbătă, Voința a ajuns pe locul secund.

CS Ocna Mureș – CIL Blaj 3-0 (0-0)

Marcatori: T. Cristea (58, 70, ambele din penalty), Chișu (73) *În minutul 53, Ciugudean (CIL Blaj) a fost eliminat.

 

Liderul a repurtat a 10-a victorie din 11 jocuri, rămânnd invincibil și după această rundă. Desprinderea s-a produs după pauză, după ce vizitatorii au rămas în inferioritate numerică.

Dan HENEGAR