Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: liderul CS Ocna Mureș a trecut și al 11-lea val! Voința Stremț a ajuns pe locul secund, victorie pentru Inter Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa a 11-a a Ligii a 4-a, liderul CS Ocna Mureș a evoluat acasă cu CIL Blaj, câștigând cu scorul 3-0 (0-0), toate golurile marcate în actul secund, „Soda dragă” repurtând a 10-a victorie din 11 jocuri. Pe locul secund a ajuns Voința Stremț, ce a trecut pe propriul teren de Performanța Ighiu, în vreme ce Inter Unirea a învins Olimpia Aiud într-un meci ce a debutat cu protestul oaspeților.

Inter Unirea – Olimpia Aiud 3-2 (2-1)

Marcatori: Ad. Prodan (13), Căt. Ivașcu (32), Cr. Popa (85), respectiv Bălan (39, 57) *În minutul 81, A. Drăgoi (Olimpia Aiud) a fost eliminat.

Partida a debutat cu 14 minute întârziere, din pricina protestului oaspeților, fotbaliștii aiudeni apelând la acest mijloc pentru a amenda faptul că nu și-au încasat drepturile financiare cuvenite. O întâlnire în care gazdele au condus cu 2-0, însă au fost egalați. Oaspeții au rămas în inferioritate, iar Cr. Popa, intrat în actul secund, a marcat golul similar cu trei puncte pentru Inter Unirea.

Voința Stremț – Performanța Ighiu 3-1 (1-0)

Marcatori: Epure (35, 85), Trifa (82), respectiv T. Mărginean (55).

Partidă interesantă, unul dintre capetele de afiș ale rundei. Amfitrionii au reușit a doua victorie consecutivă și au făcut schimb de locuri cu oponenții, avându-l pe Cosmin Epure, golgheterul stagiunii, în prim plan, cu o dublă. După partidele de sâmbătă, Voința a ajuns pe locul secund.

CS Ocna Mureș – CIL Blaj 3-0 (0-0)

Marcatori: T. Cristea (58, 70, ambele din penalty), Chișu (73) *În minutul 53, Ciugudean (CIL Blaj) a fost eliminat.

 

Liderul a repurtat a 10-a victorie din 11 jocuri, rămânnd invincibil și după această rundă. Desprinderea s-a produs după pauză, după ce vizitatorii au rămas în inferioritate numerică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea