Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, la Lunca Mureșului, Fortuna – Transalpina Șugag 2-1 (1-0)! O nouă surpriză, liderul stopat de trupa lui Gabriel Cotoară, spaima candidatelor la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fortuna Lunca Mureșului, revelația turului în Liga a 4-a, a stopat și liderul Transalpina Șugag, învins în etapa a 13-a în fieful formației conduse de Gabriel Cotoară.

Campionatul s-a încins teribil, Transalpina (28 de puncte) fiind amenințată serios de urmăritoarele ce-i suflă în ceafă: Sportul Petrești și CS Ocna Mureș – 27, CS Zlatna – 26, iar runda următoare e un meci de foc, între primele două clasate, Transalpina – Sportul Petrești!

O altă bombă a fost furnizată de Metalu Aiud, ce a câștigat la Șpring, Euro ratând astfel șansa să se apropie la un punct de locul întâi! O întâlnire nebună a fost la Daia Română între Viitorul Spicul și Energia Săsciori, scor 4-3!

Prima clasată a pierdut în a doua deplasare consecutivă, scor 1-2 (0-1), golurile fiind înscrise de Spinean (14), I. Morea (55), respectiv Mura (66), formația lui Vasile Ursu terminând în inferioritate prin eliminarea lui Goangă (76)

După această surpriză, a treia înregistrată împotriva candidatelor la promovare, 1-0 la Petrești, 0-0 cu CS Ocna Mureș, Fortuna este la al 8-lea rezultat pozitiv consecutiv!

Viitorul Spicul Daia Română – Energia Săsciori 4-3 (1-1): Ad. Hăprian (33), G.  Scheau (53), Hada (60), P. Ciucă (73), respectiv Nazarie (44), Aloman (49), Jibotean (55).

Un joc halucinant prin evoluția scorului! Vizitatorii au egalat până la pauză, apoi au condus în două rânduri, cu 2-1 și 3-2, însă antrenorul golgheter Paul Ciucă și-a făcut datoria cu al 10-lea gol stagional! În startul actului secund s-a marcat în 4 rânduri în puțin peste 10 minute!!!

Euro Şpring – Metalu Aiud 1-2 (1-1): R. Mihălțan (21), respectiv Cr. Moldovan (23), P. Muntean (75, penalty).

Aiudenii veneau după un punct cucerit în ultimele trei jocuri și au întors întâlnirea, Paul Muntean fiind decisiv cu un gol și o pasă decisivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea