Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: CSU Alba Iulia a trecut examenul din „Mica Romă”! Hidromecanica Șugag a câștigat derby-ul cu Energia Săsciori!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meciuri „tari” în etapa a 26-a a Ligii a 4-a, cu derby-ul formațiilor de pe podium în „Mica Romă” și duelul orgoliilor combatantelor de pe Valea Sebeșului, la Șugag.

În „Mica Romă”, liderul a trecut examenul dificil, impunăndu-se cu scorul de 1-0 (1-0). Golul lui Circov (5), din lovitură liberă,  a fost decisiv, producând prima înfrângere a blăjenilor în retur. Și asta în condițiile în care trupa lui Manea a evoluat în inferioritate numerică din minutul 17, când a fost eliminat Năcreală.

La Șugag, Hidromecanica a învins în duelul orgoliilor pe Energia Săsciori.  Scorul a fost 2-0 (1-0), goluri marcate de portarul M. Morariu (21, penalty) și Diaconu (51). În minutul 89, M. Barb, de la gazde, a văzut roșu

La Galtiu, Viitorul Sântimbru a învins pe Voința Stremț,  scor 4-1 (1-1), reușite semnate de Sașa (25), Olălău (55), Biro (75, 81), respectiv Epure (8) , ce a deschis scorul. Trupa din Galtiu a urcat pe treapta a treia a podiumului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea