Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, etapa a 21-a, FC Zalău – Industria Galda de Jos 3-0 (1-0) *Înfrângere severă pentru nou-promovată

Dan HENEGAR

Publicat

în

FC Zalau - Industria Galda de Jos2În cadrul etapei a 21-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, întâlnirea dintre FC Zalău şi Industria Galda de Jos s-a încheiat cu o victorie netă a gazdelor, scor 3-0 (1-0).

*Cel mai drastic eșec din retur

La pauză gazdele au condus cu 1-0, gol marcat de Tăbîrță (min. 28). Oaspeții au evoluat curajos ratând ocazii bune prin Cîmpean, Frențiu sau D. Lupșan, însă rezultatul nu a fost conform cu realitatea. După deschiderea scorului, Industria a căzut, fiind taxată prompt de oponenți.

După pauză, planurile lui Paul Ciucă au fost spulberate, iar soarta jocului a fost tranșată repede. „Mai avem de mâncat mămăligă cu brânză până să ajungem mari. Am avut 3-4 ocazii mari FC Zalau - Industria Galda de Jos3până la deschiderea scorului, situații pe care dacă le fructificam schimbau 100 la sută cursul jocului, dar n-am marcat„, a declarat Paul Ciucă.

Haiduc (52) – deviază nefericit în propria poartă, o centrare trimisă de V. Pop, contribuind  nefericit la majorarea scorului. Industria nu s-a mai regăsit, iar dacă în primele 45 de minute a dat o replică adecvată, la reluare prestația vizitatorilor a fost în evidentă scădere.

În minutul 73, Kuku a recidivat împotriva echipelor din Alba (a marcat și runda trecută la Cugir) și a punctat cu un șut de la 25 de metri.

Industria a înregistrat al doilea eșec consecutiv, suferind cea mai drastică înfrângere din retur, împotriva unei echipe dezamăgite pentru ieșirea din calculele promovării.

Echipe de start: *FC Zalău: Băican – Kinczel, A. Mutu, Dulap, D. Soporan, Jamilu, Roghină, Kuku, V. Pop, Ceaca, Tăbîrță; Man, Al. Pop, Fluieraș, Criste, V. Tohat, Neagota. Antrenor Călin Pop.

*Industria: Căt. Ștef – Necreală, Al. Man (52, Căt. Ivașcu), Haiduc, Cr. Ivașcu (64, Goangă) – Frențiu, R. Lungu (52, P. Medrea), D. Lupșan Bodea, Baghiu, Cîmpean (64, Bota); rezerve M. Bogdan – Cioară, Nicoară. Antrenor Paul Ciucă.

Gazdele veneau după două eşecuri consecutive, la Baia Mare şi Cugir, coborând pe poziţia a treia a ierarhiei, iar nou-promovata a pierdut, la Sighetul Marmaţiei, în runda precedentă, punându-se capăt unei serii de trei meciuri fără eşec.

Foto: Sportul Sălăjean şi Gligor UDREA

[nggallery id=384]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea