Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 3-a, etapa a 13-a Industria Galda de Jos – Avântul Reghin, derby-ul care va decide cine va ierna în fotoliul de lider! Sâmbătă, Matelurgistul Cugir – CS Ineu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Runda a 13-a, una cu un număr considerat ghinionist, propune sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 14.00, la Galda de Jos, derby-CSM Sighet - Industria Galda 12ul Seriei a 5-a din eşalonul terţ, o confruntare incendiară între Industria şi Avântul Reghin, în care se va decide cine va purta cununa de lauri la finele turului.
*Industria Galda de Jos – Avântul Reghin.

Ce poate fi mai frumos pentru merituoasa echipă găldeană decât să-şi ia „La revedere” de la fani (este ultima rundă a turului în seria respectivă) cu o reprezentaţie de gală, descinderea liderului Avântul Reghin pentru o confruntare a primelor două clasate, aflate la egalitate de puncte (câte 28), în joc fiind fotoliul pluşat al primei clasate la finele primei părţi a campionatului? Industria are 7 meciuri fără eşec (un singur egal) şi cea mai fertilă perioadă în Liga a 3-a, iar o victorie ar însemna implicit o performanţă istorică. “Ne-am atins primul obiectiv autoimpus, acela de a avea posibilitatea să disputăm un derby pentru locul întâi, acum ne dorim să realizăm al doilea deziderat autoimpus, acela de a ierna în poziţia de lider. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi într-un număr cât mai mare, să ne susţină în acest ultim joc al anului, ce trage cortina pentru un sezon frumos. Practic va fi un duel al formaţiilor-revelaţii”, a declarat antrenorul Paul Ciucă. Va absenta Al. Man – suspendat, probleme medicale acuzând Căt. Ivaşcu, Boancă şi Cernea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Metalurgistul Cugir – CS Ineu (sâmbătă, ora 14.00, stadion “CSO”).Răniţi în orgoliu după eşecul de pe „Cetate” din disputa conjudeţenelor, „roş-albaştrii” (locul 4, 22 de puncte trebuie să se impună pe teren propriu, împotriva ineuanilor (locul 9, 13 puncte) pentru a nu pierde trena locurilor fruntaşe. “”Nu va fi deloc facil. Trebuie să strângem rândurile, avem o revanşă de luat faţă de noi pentru că am rămas datori. Aştept o reacţie de orgoliu, de mândrie şi bărbăţie a echipei, pentru a intra pe făgaşul normal al rezultatelor râvnite”, a menţionat Călin Moldovan, ce se poate baza şi pe Itu şi M. Neagu, refăcuţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea