Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, etapa a 10-a *Astăzi, Unirea Dej – Metalurgistul, sâmbătă, Industria Galda de Jos – Arieşul Turda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Etapa din weekend în Seria a 5-a din Liga a 3-a este una interesantă, rundă în care conjudeţenele, cu obiective diametral opuse, se pot sprijin reciproc, urmând a întâlni oponenţi care sunt în competiţie directă cu grupările din Alba.

*Unirea Dej – Metalurgistul Cugir (vineri, 31 octombrie, ora 15.00)

Împotriva penultimei clasate Unirea Dej (locul 13, cu 5 puncte), echipa de sub Drăgana (poziţia a 3-a, cu 17 puncte) porneşte favorită. Elevii lui Cristian Coroian au la activ trei victorii consecutive şi o vizează pe a patra, în compania unui adversar care a câştigat un unic meci (2-0 cu Industria Galda) şi traversează o serie modestă, cu un singur punct realizat în ultimele 5 partide stagionale. Văzându-şi propriul interes, acela de a continua ascensiunea şi a se apropia de liderul FCM Baia Mare, Metalurgistul poate indirect să dea o mână de ajutor nou-promovatei din Galda, aflată în luptă, în subsol, cu echipa dejeană.

*Industria Galda de Jos – Arieşul Turda (sâmbătă, 1 noiembrie, ora 14.00)

Situaţie similară şi la Galda, întâlnirea disputându-se sâmbătă, 1 noiembrie, zi cunoscută în special în Transilvania, ca şi ziua de „Luminaţie” sau „Ziua Morţilor”. Implicările acestui meci ating ambii poli ai ierarhiei: Industria clasându-se pe poziţia a 12-a (7 puncte), iar Arieşul Turda se situează pe locul secund (18 puncte). Industria suferă în partea inferioară a clasamentului, după o serie neagră ce cuprinde 7 întâlniri fără victorie şi cu numai 3 puncte acumulate în acest interval. Trupa lui Paul Ciucă va disputa o întâlnire extrem de dificilă, cu o grupare ce tânjeşte la promovare, punctele însemnând enorm penru cele două competitoare. Un rezultat pozitiv al amfitrionilor ar încurca planurile turdenilor conduşi de Adrian Matei şi, implicit ar favoriza Metalurgistul Cugir în lupta cu o contracandidată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea