Rămâi conectat

Sport

Liga 4: Voința Stremț și Hidro Șugag – victorii externe clare | Cioară (Industria) – hat-trick în 7 minute

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultima rundă a Ligii 4, Voința Stremț și Hidromecanica Șugag au câștigat clar disputele externe de la Abrud și Teiuș. Industria Galda, campioana de toamnă, s-a despărțit de fani cu un succes concludent, vedeta jocului fiind Alexandru Cioară.

*Cuprirom Abrud – Voința Stremț 0-5 (0-0). Stremțenii s-au dezlănțuit în actul secund: al treilea meci adjudecat, fără gol primit (golaveraj 18-0). Moții au 11 partide în care nu au câștigat, numai 3 puncte strânse și au înregistrat cea mai dură înfrângere.

*Kinder Teiuș – Hidromecanica Șugag 2-5 (0-3). La ultimul joc acasă, teiușenii au îregistrat al 3-lea eșec la rând (a 4-a înfrângere consecutivă pe teren propriu). În schimb, formația lui Ionuț Neag are o serie de apreciat: 3 jocuri fără eșec, 7 puncte strânse, cel mai clar succes stagional (al doilea la rând în deplasare). În minutul 90, Rancea (Kinder) a ratat un penalty.

*Industria Galda de Jos – Energia Săsciori 4-0 (0-0). Deja campioană a turului, Industria a trecut al 8-lea val, cu Alexandru Cioară un hat-trick în numai 7 minute!

Foto: Rareș NICULAȘ (Teiuș)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea