Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga 4, etapa a 23-a: Kinder Teiuș, revenire de la 0-2 și remiză în derby-ul de la Stremț!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapa a 23-a a Ligii 4 propune o serie de derby-uri locale, prologul fiind duelul formațiilor din Munții Apuseni, ce a avut loc în nocturnă, CS Zlatna impunându-se cu un „set de tenis” în partida cu „lanterna roșie”

Mai este duelul grupărilor Voința Stremț și Kinder Teiuș, dar mai ales meciul de duminică de la Blaj, unde Viitorul Sântimbru așteaptă un pas greșit al liderului Industria Galda.

*CS Zlatna – Cuprirom Abrud 6-2 (4-0)

În derby-ul formațiilor din Munții Apuseni, prima repriză a fost la discreția gazdelor, care au condus cu 4-0, în vreme ce oponenții au evoluat în inferioritate (Avram, eliminat, 40). S-a ajuns, la un moment dat la “set la zero”, cu triplă a antrenorului Alin Cîmpean. Zlătnenii au reputat cel mai clar succes al sezonului și au 7 puncte în ultimele 3 meciuri. După ce a furnizat surpriza primăverii (1-0 cu CIL Blaj), “lanterna roșie” a revenit iar la ritmul eșecurilor categorice; ;

*Voința Stremț – Kinder Teiuș 2-2 (2-0)

După fluierul final, I. Hațegan (Voința, rezervă) a primit cartonașul roșu pentru că a încercat să se răfuiască cu brigada de arbitri. Un duel al orgoliilor în care teiușenii au revenit de la 0-2 și au reușit o remiză prețioasă în disputa orgoliilor. În tur, la Teiuș, stremțenii au câștigat net, 4-0, dar acum s-a înregistrat o mini-revanșă, în fața unei asistențe numeroase. Voința nu mai câștigă de 4 etape (două puncte), iar Kinder nu a pierdut de 3 jocuri.

*GT Sport Alba Iulia – Performanța Ighiu 1-2 (1-1): Gavrilă (15)/ R. David (5, penalty), Bakcsi (74). În partida disputată la Ighiu, cu gazdele în rol de oaspeți, trupa lui Ștefan Fogoroși a legat al 5-lea meci în care nu a pierdut (11 puncte).

 

*CIL Blaj – Industria Galda, duminică dimineața.

Partidele Hidromecanica Șugag – Inter Unirea, Viitorul Vama Seacă – Viitorul Sântimbru și Energia Săsciori – Spicul Daia Română sunt duminică după-amiază.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea