Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, ediția 2023/2024, cu 16 echipe | Programul turului se stabilește joi, 27 iulie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga 4, ediția 2023/2024 va avea la start 16 echipe, iar calendarul și programul turului se vor stabili joi, 27 iulie, la ora 17.30, la sediul Asociației Județene de Fotbal Alba.

Astfel, vor fi 10 formații din ediția precedentă (Inter Unirea, CIL Blaj, Spicul Daia Română, Energia Săsciori, Performanța Ighiu, CS Zlatna, Viitorul Sântimbru, Hidromecanica Șugag 1948, Voința Stremț și Viitorul Vama Seacă).

Acestora li se alătură CS Ocna Mureș – retrogradată din Liga 3, nou-promovatele Adu Academy Șona, FC Lopadea Nouă și Limbenii Limba, alături de CSM Unirea Alba Iulia (echipa secundă) și Fortuna Lunca Mureșului – înscrise la cerere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Joi 27 iulie 2023, de la ora 17.30 se va organiza la sediul AJF Alba, o ședință de lucru cu echipele participante la liga 4, pentru a stabili calendarul și a trage la sorți programul.

Echipele participante în liga 4, în ediția 2023-2024 vor folosi cel puţin un jucător Under 20 (născut 2004 sau mai tânăr) pe toată durata jocului.

De asemenea, un alt aspect important este faptul că un club nu poate avea pe raportul arbitrului mai mult de 7 jucători transferați temporar de la același club.

*Gazdele pot modifica unilateral, cu 10 zile înainte

Echipele își stabilesc înaintea începerii turului/returului ziua și ora la care își dispută jocurile de acasă. Modificările de zi sau oră se pot face fără acordul echipei oaspete, dacă echipa gazdă formulează cerere în acest sens cu cel puțin 10 zile înaintea programării jocului (de ex. dacă jocul era programat în weekendul 29-30 iulie, modificarea se poate face până miercuri 19 iulie, ora 15:00. De comun acord modificarea de oră/zi se poate face până miercuri (ex. în 26 iulie), ora 15:00. Modificările de zi/oră unilateral se pot programa sâmbătă după masa, duminică la 11:00 sau duminică după masa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea