Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderul PNL Alba, Ion Dumitrel: „Am încredere în noul prim-ministru al României. De astăzi, punem cu toții umărul și construim o Românie mai puternică și prosperă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PNL Alba, Ion Dumitrel: „Am încredere în noul prim-ministru al României. De astăzi, punem cu toții umărul și construim o Românie mai puternică și prosperă”

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a obținut joi voturile de învestire în Parlament. Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decât minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR și AUR votat împotrivă.

Președintele Consiliului Județean Alba și totodată liderul Partidului Național Liberal la nivel județean și-a exprimat, în cursul zilei de astăzi, încrederea în noul Guvern printr-o postare în mediul de socializare:

„L-am cunoscut pe dl. Nicolae Ciucă în anul 2018, la semnarea în Cartea Centenarului. Am încredere în noul prim-ministru al României.

„De astăzi, punem cu toții umărul și construim o Românie mai puternică și prosperă, aducându-i pe români împreună în jurul unui obiectiv comun: combaterea și atenuarea efectelor crizei actuale, dar mai ales susținerea dezvoltării și evoluției României.

Citește și: OFICIAL| România are din nou GUVERN cu puteri depline: Guvernul Ciucă a fost învestit în Parlament, iar Alba a dat un ministru

Sarcina Guvernului este să mobilizeze acel spirit extraordinar al românilor, să ofere oportunitățile necesare dezvoltării unei națiuni puternice și să pună în valoare întregul potențial al poporului nostru. Pentru toate acestea, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră și al tuturor românilor!” – Nicolae Ciucă”, a transmis Președintele Consiliului Județean Alba prin intermediul mediului de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea