Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liderul CS Ocna Mureș a luat toate punctele în deplasarea de la Galtiu | Energia Săsciori – prima victorie stagională

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Liderul CS Ocna Mureș a reușit o victorie importantă în etapa a 10-a a Ligii a 4-a, 2-1 (2-0) la Galtiu, în deplasare cu Viitorul Sântimbru.

Formația condusă de Gabriel Cotoară își continuă parcursul excelent din prima parte a campionatului, având 28 de puncte din 30 posibile și menținându-și avantajul față de urmăritoarele CS Universitatea Alba Iulia – 22 p, Performanța Ighiu și Spicul Daia Română – câte 21, un trio ce are un meci mai puțin.

„Soda dragă” a punctat în prima repriză, prin dubla lui Cl. Marcu (24 și 29), amifitrionii reducând ecartul în actul secund prin golul lui Lupea (75).

În celălalt meci al rundei, Energia Săsciori a realizat prima victorie stagională, pe teren propriu, cu AFC Micești, scor 2-1 (1-0):. Au marcat Gavriluță (28),  Plitea (62), respectiv Mucea (83)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea