Liderul ALDE Alba înfierează circul public dintre PNL și Traian Băsescu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ioan Lazăr: ”După alegerile parlamentare, colaborarea ALDE va fi cu PSD”

În conferința de presă a partidului ALDE, filiala Alba, de ieri, 9 septembrie, președintele organizației, Ioan Lazăr, a ținut să își arate poziția față de ceea ce el numește ”circul” din PNL-ul rămas fără lider și dirijat de membrii cu vechime în fostul PDL, în contextul alegerilor parlamentare. ”Atât în București cât și în Ioan Lazar01teritoriu, PD-iștii încearcă, și veți vedea că vor și reuși, să își pună, primii pe listă, oameni din vechiul regim băsist. Potrivit scenariilor pe care le-au făcut la capitală, pe primele locuri la Camera Deputaților sunt Predoiu și cu Săftoiu – fosta consilieră și mâna dreaptă a lui Băsescu.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Certurile și neînțelegerile între acesta din urmă și vechiul PDL sunt doar de ochii lumii, ei lucrează împreună! Tot circul pe care îl fac este doar pentru a distrage atenția alegătorilor. Din păcate, cei din PNL nu au ce să facă, nu mai au lider, acceptă să fie pe locuri secundare, în speranța că vor obține un rezultat mai bun la alegerile parlamentare decât la locale. Cum acceptă vechii PNL-iști doar un singur loc eligibil la parlamentare, pentru Camera Deputaților? Ar trebui să se trezească, să vadă cum stau, pentru că ei sunt în picaj și vor scoate un rezultat dezastruos, pe când PSD-ul va scoate un rezultat foarte bun”, preconizează Ioan Lazăr.

În ceea ce privește sprijinul între partide și viitoarele alianțe, președintele ALDE Alba crede că PNL-ul va încerca, probabil, să-i ajute pe cei din PMP să intre în Parlament, așa cum au făcut și cu EBA, la alegerile europarlamentare: ”Ei sunt foarte dibaci în scenarii și croșetări pentru a-și atinge scopul”. În replică la prognosticul nefavorabil făcut de liderii PNL Alba, atât pentru PMP dar și pentru ALDE, vis a-vis de rezultatele celor două partide la alegerile parlamentare, Ioan Lazăr avertizează: ”Cu noi vor avea o mare surpriză, atât la nivel central cât și în teritoriu”.

Chiar dacă nu a avansat un scor exact, președintele ALDE Alba a estimat rezultatul partidului între cel obținut la locale și 10%. Deși neobosit în a înfiera atitudinea și modul în care colegii din PSD Alba au înțeles să colaboreze și să formeze majorități în consiliile locale, dar și modul în care propun și susțin proiecte pe la Valea Lungă și Baia de Arieș, după viitoarele alegeri, acesta vede ca probabilă colaborarea între ALDE și PSD. ”Din mesajele conducerii celor două partide, colaborarea după parlamentare va fi cu ei. Referitor la nemulțumirile noastre față de conducerea PSD ALBA, încercăm să le tranșăm la nivel local, dacă nu, vom apela la conducerea centrală a fiecăruia dintre partide”, a adăugat acesta.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ionica Patent 9 septembrie 2016 at 17:19

Iar a inceput Lazar cu aiurelile! Pai la felul defect in care conduce partidul nu va scoate nici 3%. De fapt ce sa conduca el care este specializat in patent, sarma, cablu si bec de control ? Nu mai vorbim de studiile juridice e care le-a facut ca sa aiba si el o diploma. L-ati vazut cum vorbeste? Agramat, greoi, intortocheat. Doamne fereste sa ajunga asta parlamentar! Umple parlamentul de „dansatoare”… Hai pa tutu mic si dezvoltat muscular!

Costelde la Uzina 9 septembrie 2016 at 22:01

Bai Lazare sa nu uiti de aia 10% despre care vorbesti ori fi procentele care i le dai lui Tariceanu din afacere, ca despre procentaj la voturi nici vorba !!!! Cred ca ar fi mai bine sa ti minte anul asta 2016 :)))

Comentariile sunt oprite