Liberalul Cristian Radu din Sebeș aleargă singur în cursa pentru funcția de președinte al TNL Alba

cristian radu - sebesMâine, 14 iulie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură Lucian Blaga din Sebeș se desfășoară Conferința Județeană de Alegeri a Tineretului Național Liberal Alba.

În competiția pentru șefia organizației județene de tineret s-a înscris un singur candidat, în persoana lui Radu Cristian din municipiul Sebeș, membru al liberalilor din anul 2000.

ELIT

Lipsa competiției în interiorul TNL Alba, la modul oficial și mai ales atunci când vine vorba de alegeri interne, urmează parcă modelul organizației județene a partidului, unde președintele Teodor Atanasiu, se trezește mereu unic candidat la șefia partidului.

Pentru alegerea noului Birou Politic Teritorial al TNL Alba competiția se anunță mai interesantă, existând numeroase intenții de candidatură pentru funcțiile de vicepreședinți, membri supleanți, șamd

Mihail David - 2020

Atmosfera în TNL Alba este tensionată după ce în ultima perioadă, rivalitatea la nivelul conducerii organizației a otrăvit comunicarea în interesul partidului și a generat o tendință de dezbinare a tinerilor liberali, alimentată parcă de structura de conducere ierarhică a TNL. Totul a început în urma scandalului de anvergură generat de declarațiile cu tentă de discriminare ale președintelui de atunci a TNL Alba, Rareș Buglea, scandal în urma căruia acesta și-a dat demisia din fruntea tineretului libeal din județ. Ovidiu Ciucur a fost preferat atunci de conducerea centrală a TNL pentru preluarea funcției lăsate vacantă de Rareș Buglea, în detrimentul colegului său Cristian Radu, care ar fi fost, potrivit statutului, succesorul firesc pe post. Radu este acum actualul unic candidat la alegerile pentru șefia TNL Alba, pentru următorii 2 ani.

La conferința de mâine au confirmat participarea vicepreședinții TNL Dan Iernuțan și Raul Stoica de la centru și Florin Roman (președinte PNL Alba Iulia), Dumitru Fulea, Simone Albani, Marius Filimon și Adrian Teban de la nivelul conducerii organizației județene a partidului.

Cristian Radu are 30 de ani și se află la al doilea mandat consecutiv de consilier local în CL al municipiului Sebeș. Este licențiat al Facultății de Sport și Management din cadrul Universitățiii Lucian Blaga din Sibiu, iar în prezent urmeză cursurile unui masterat. Conduce propria afacere, un bar în Sebeș și pe cei opt angajați. Nu este căsătorit, însă este îndăgostit de politică.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

Bijbocu 13 iulie 2013 at 16:50

asta da liberal..imbata oamenii in bar,EL FIIND PROF DE LIMBA SPORT..culmea ar fi sa iasa pe locul 2,ca Nicu santimbrean,condamnatul..apropos ,ce se mai stie de nicu? a digerat nota de 1 luata la examen?

munteanul 13 iulie 2013 at 19:24

stimati redactori, rearanjati titlul articolului care apare prescurtat:”Liberalul Cristian Radu din Sebes alearga singur in cur..”

contribuabilu` 14 iulie 2013 at 9:00

Asta da „democratie de partid” ! Este o ocazie de a mai „consuma ” cate ceva la barul CATINDATULUI ?! Onarabilu` Atanasiu ar trebui sa-i dea ucazul de numire – ca sa nu se mai cheltuie respectivu`- „cel mai cel dintre cei mai cei” tinerei liberali ! Bani trebuie si pt urmatoarele alegeri !

GAINAR 14 iulie 2013 at 12:15

Stalin a zis: ” Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile”! Pana nu s-au schimbat numerele de imatriculare auto, era o aglomerare in fata Sediului PNL Alba, de „numere mici(de 3 cifre)”, ca aveai impresia ca acolo s-a mutat judeteana de partid(PCR). De fapt prin ´47, legionarii aveau o vorba: „Capitane nu fii trist,
Garda merge iainte,
Prin Partidul Comunist”!
Ce ati crezut ca proastele naravuri comuniste, l-ea lasat Eutanasiu si compania la poarta PNL, nu se putea, ca atunci nu avea ce face cu „experienta”, castigata ca secretar UTC in UMC(UZINA MILITARIZATA, UNDE CA SI IN ARMATA, SECRETARII PCR SI UTC AVEAU STATUT DE OFITERI DE CONTRAINFORMATII MILITARE)!
De fapt de ochii lumii in iltima parte a comunismuluiu se puneau pe listele electorale cate 2 candidati, si iesea cine trebuia, dar PNL Alba, a ramas la traditia dura de dupa 1948, cand se facea alegeri cu un singur candidat!

nea alecu 14 iulie 2013 at 17:40

Indragostit de politica!! Cat de natang poate fi un om sa declare asa ceva?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...