Rămâi conectat

Politică Administrație

Liberalul Cristian Radu din Sebeș aleargă singur în cursa pentru funcția de președinte al TNL Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cristian radu - sebesMâine, 14 iulie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură Lucian Blaga din Sebeș se desfășoară Conferința Județeană de Alegeri a Tineretului Național Liberal Alba.

În competiția pentru șefia organizației județene de tineret s-a înscris un singur candidat, în persoana lui Radu Cristian din municipiul Sebeș, membru al liberalilor din anul 2000.

Lipsa competiției în interiorul TNL Alba, la modul oficial și mai ales atunci când vine vorba de alegeri interne, urmează parcă modelul organizației județene a partidului, unde președintele Teodor Atanasiu, se trezește mereu unic candidat la șefia partidului.

Pentru alegerea noului Birou Politic Teritorial al TNL Alba competiția se anunță mai interesantă, existând numeroase intenții de candidatură pentru funcțiile de vicepreședinți, membri supleanți, șamd

Atmosfera în TNL Alba este tensionată după ce în ultima perioadă, rivalitatea la nivelul conducerii organizației a otrăvit comunicarea în interesul partidului și a generat o tendință de dezbinare a tinerilor liberali, alimentată parcă de structura de conducere ierarhică a TNL. Totul a început în urma scandalului de anvergură generat de declarațiile cu tentă de discriminare ale președintelui de atunci a TNL Alba, Rareș Buglea, scandal în urma căruia acesta și-a dat demisia din fruntea tineretului libeal din județ. Ovidiu Ciucur a fost preferat atunci de conducerea centrală a TNL pentru preluarea funcției lăsate vacantă de Rareș Buglea, în detrimentul colegului său Cristian Radu, care ar fi fost, potrivit statutului, succesorul firesc pe post. Radu este acum actualul unic candidat la alegerile pentru șefia TNL Alba, pentru următorii 2 ani.

La conferința de mâine au confirmat participarea vicepreședinții TNL Dan Iernuțan și Raul Stoica de la centru și Florin Roman (președinte PNL Alba Iulia), Dumitru Fulea, Simone Albani, Marius Filimon și Adrian Teban de la nivelul conducerii organizației județene a partidului.

Cristian Radu are 30 de ani și se află la al doilea mandat consecutiv de consilier local în CL al municipiului Sebeș. Este licențiat al Facultății de Sport și Management din cadrul Universitățiii Lucian Blaga din Sibiu, iar în prezent urmeză cursurile unui masterat. Conduce propria afacere, un bar în Sebeș și pe cei opt angajați. Nu este căsătorit, însă este îndăgostit de politică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea