Rămâi conectat

Actualitate

Liberalii vor modificarea Statului Poliției Locale – un agent de ordine publică la 500, nu la 1.000 de cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Alexandru Nazare a anunţat miercuri că liberalii vor să modifice Ordonanţa nr. 62/2010 care reglementează Statutul Poliţiei Locale, astfel încât un agent de ordine publică să revină la 500, nu la 1000 de cetăţeni, cum prevede legislaţia actuală.

„Vrem să modificăm Ordonanţa nr. 62/2010 care reglementează Statutul Poliţiei Locale. Am constatat că în acestă ordonanţă numărul agenţilor de ordine publică este plafonat la un agent la 1000 de locuitori. (….) În Sectorul 1, care reprezintă 30% din teritoriul Bucureştiului, observăm că acest plafon ne aduce într-o situaţie foarte complicată pentru că nu avem suficienţi agenţi care să poată acoperi tot teritoriul. Cei 220 de agenţi de pentru ordine publică din Sectorul 1 care lucrează în trei ture, în jur de 70-80 de agenţi/tură trebuie să asigure siguranţa publică pe 67 de kilometri pătraţi, pentru o populaţie de 242.000 de persoane”, a declarat deputatul PNL Alexandru Nazare.

Alexandru Nazare a depus iniţiativa legislativă alături de alți 11 liberali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea