Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

„Leadership, Exchange, Opportunity”, proiect lansat de liceeni de la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia. În 15 mai, conferință ”Succesul și insuccesul”, cu lecții de viață, la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 afis L.E.O.-1Casa de Cultură a Studenților a găzduit joi, 7 mai, conferința de presă de lansare a proiectului „Leadership, Exchange, Opportunity”, proiect inițiat de membrii Clubului Leo Fortress Alba-Iulia, echipa de proiect fiind alcătuită din liceeni ai Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” și având-o ca lider pe Lorena Oprița, elevă în clasa a X-a.

La conferință au fost prezenți membrii clubului, dar și reprezentanți ai partenerilor: Dorin Sava și Ligia Novăcean (Fundația Comunitară Alba), Gheorghe Berghian (Casa de Cultură a Studenților) și Andreea Idita-Șeican (ADPR Alba – organizație gazdă).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectul „Leadership, Exchange, Opportunity” este un proiect care se încadrează în categoria proiectelor care schimbă mentalități și va avea în centrul lui o conferință-eveniment, destinată nu doar tinerilor, ci tuturor celor care doresc să facă o schimbare în viața lor.

Având ca temă principală “Succesul și insuccesul”, conferința îi are ca speakeri invitați pe actorul și producătorul Alin Panc, antrenorul motivațional Mircea Chira și politologul Dragoș Zaharia, președintele Asociației SM Speromax Alba, cei trei urmând a oferi lecții de viață unei audiențe estimate la peste 200 de persoane. Întâlnirea va fi una interactivă, publicul având posibilitatea de a adresa întrebări. Speaker-ii conferinței vor vorbi despre provocările întâlnite în carieră și viața privată, oferind publicului adevărate “lecții de viață”, lecții menite să îi motiveze în a persevera în dezvoltarea personală și profesională. În cadrul evenimentului vor susține un moment artistic folkiștii Adi Mitescu și Daniel Oprița.

Conferința va avea loc vineri, 15 mai, de la orele 18:30, la sala mare a Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia și va fi moderată de Cristina Matilda Vănoagă. Intrarea este liberă.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank. Programul este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BRD – Groupe Société Générale și are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia, Dacia Market și Giro.

Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea