Rămâi conectat

Ştirea zilei

Le-ați văzut? Polițiștii din Alba sunt în căutarea a două minore dispărute dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba caută două minore care au plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la sfârşitul lunii decembrie 2018, minorele OPREAN ANA TEODORA , de 17 ani şi DANCIU ELENA, de 16 ani, au plecat din casă şi nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei OPREAN ANA TEODORA: înălţime 1,55- 1,60 m, greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.

La data plecării, aceasta purta geacă şi pantaloni roz cu albastru.

Semnalmentele minorei DANCIU ELENA: înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu inscripţia „LOVE”.

La data plecării, aceasta purta geacă scurtă, neagră, blugi negri tăiaţi şi încălţăminte de culoare neagră.

Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorelor, acestea fiind date în urmărire la nivel național, însă, până în momentul de faţă nu au fost identificate.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea