Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ladislau Boloni despre Nicuşor Stanciu şi Gabi Iancu: „Sunt nişte căcăcioşi, care nu ştiu ce să facă”. Vezi reacţia regelui Hagi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul jucător al naţionalei României şi actualul antrenor al echipei Al Khor, Ladislau Boloni a vorbit foarte dur pentru Dolce Sport despre situaţia steliştilor Nicolae Stanciu şi Gabriel Iancu, jucători care nu au fost convocaţi la naţionala de tineret, oficialii Stelei preferând ca aceştia să se antreneze cu echipa de club.

„Eu nu am auzit de ăştia. Unde joaca ăştia? Ce au câştigat băieţii ăştia? Eu nu cunosc foarte bine, dar sunt titulari la Steaua? Ce-a făcut Stanciu, ăsta, în viaţa lui pentru Steaua? Pot să fiu vulgar? Sunt nişte căcăcioşi, care nu ştiu ce să facă, într-un anturaj deosebit de prost. Trebuie suspendaţi! Să stea la Steaua! Am fost stelist si voi rămâne. Nu voi vorbi împotriva Stelei, dar, când exagerezi, trebuie luate măsuri. Să fie suspendaţi!”, a afirmat Boloni la Dolce Sport.

Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi le-a luat apărarea jucătorilor

„Loti, au ieşit cei mai buni tineri din România anul trecut. Este un merit al lor”, a fost replica lui Hagi, aflat în studioul Dolce Sport.

Echipa de tineret a României va întâlni vineri, de la ora 19:30, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, reprezentativa Irlandei, returul fiind programat în 15 octombrie, de la ora 17.00, la Sligo.

Boloni, antrenorul care l-a adus pe Gicu Grozav la Standard Liege, în Belgia.

În urmă cu trei ani, Ladislau Boloni i-a oferit şansa afirmării lui Gicu Grozav, însă tânărul albaiulian n-a reuşit să se impună într-un campionat mult mai puternic, cel puţin din punct de vedere fizic. Cu toate acestea, de la Standard, Gicu a plecat cu un plus de valoare, reuşind un campionat foarte bun, în România, la Universitatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea