Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

La Vrbas, CSU Alba Iulia a învins Radivoj Korac, vicecampioana Serbiei şi va juca finala turneului

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia a învinsă în primul meci al turneului de la Vrbas pe Radivoj Korac, vicecampioana Serbiei, cu scorul 79-66 şi va juca duminică seara în finala mare, cu învingătoarea dintre Vrbas şi Danzio Timişoara. Principalele marcatoare ale echipei lui Popov au fost AneMarie Părău – 15 puncte, Tiffany Brown – 14, Chastity Reed – 14. „Echipa s-a mişcat foarte bine în compania unui oponent puternic, evident superior celor din jocurile anterioare. Să nu uităm că este a 4 victorie realizată în stagiul din Serbia„, a precizat Bogdan Duma, preşedintele CA al CSU Alba Iulia.

Româncele nu au contat pe Breanna Salley şi Jessica Bradley – probleme medicale.

Anterior, la Vrsac, CSU Alba Iulia a realizat trei victorii din tot atâtea partide de verificare susţinute în două zile, în ordine, împotriva  Algeriei (93-27), echipei locale Vrsac (72-44) şi naţionalei Senegalului (100-41). 

În weekend este prevăzută participarea la patrulaterul la Vrbas, alături de Partizan Belgrad, Radivoj Korac şi BC Danzio Timişoara. Echipa locală Radivoj Korac este vicecampioana Serbiei şi participantă în cupele europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea