Rămâi conectat

Sport

La turneul final al juniorilor, CSȘ Blaj locul 5 pe țară, iar Tudor Balu a fost desemnat cel mai bun ridicător!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de juniori a Clubului Sportiv Școlar Blaj s-a clasat pe locul al 5-lea în cadrul turneului final disputat la Dej, iar talentatul voleibalist Tudor Balu a primit premiul individual cuvenit celui mai bun ridicător.

Pentru formația din “Mica Romă”, condusă de antrenorul Alexandru Man, o perfomanță a fost însăși accederea între primele șase echipe din țară la acest nivel competițional.

Este o clasare onorantă pentru noi, ținând cont de valoarea extrem de ridicată a celorlalte participante. Tudor Balu și-a dovedit clasa, fiind realmente strălucitor în anumite momente”, a spus reputatul antrenor Alexandru “Delu” Manu, cel care în două decenii de activitate a strâns 11 calificări la turneele finale. La Dej, CTF Mihai I București a cucerit al treilea titlu consecutiv, fără a ceda vreun set, iar pe podium s-au mai clasat gazdele de la LAPI Dej și LPS Suceava. CSȘ Blaj a înregistrat, în ordine, următoarele rezultate: *0-3 cu Arcada Galați; *3-2 cu CSȘ Zalău; *0-3 cu CTF Mihai I; *1-3 cu LPS-CSȘ Suceava; *1-3 cu LAPI Dej, clasamentul fiind următorul: 1. CTF Mihai I 15p (15-0), 2. LAPI Dej 12p (12-5), 3. LPS Suceava 9p (9-7), 4. Aracada Galați 6p (6-9), 5. CSȘ Blaj 2 (4-14), 6. CSȘ Zalău un punct (3-15).

Lotul grupării blăjene, a fost format din Octavian Orian/ cpt, Antonio Jidveian, Sebastian Mărginean, Tudor Balu (component al echipei naționale), Sebastian Roșianu, Krisztian Polgar, Cristian Bălău, Răzvan Oltean, Gabriel Bărbat, Iustin Nicoară, Robert Rus, Marian Chiorean. Jumătate dintre jucători vor fi prezenți în această săptămână și la turneul final destinat cadeților, în perioada 26-30 mai, la Tulcea, alături de CSȘ Tulcea, LPS Bistrița, CSȘ Bacău, CTF Mihai I (deținătoarea titlului) și LAPI Dej.

îAceastă generație a Blajului voleibalistic are la activ o medalie de argint în 2019, la categoria speranțe (turneu disputat la Blaj), iar anul trecut, în momentul întreruperii campionatului, din cauza pandemiei, avea victorii pe linie la competiția cadeților. De la acei jucători, vicecampioni naționali în urmă cu doi ani, s-au declanșat și rezultatele excelente de acum, în condițiile în care 6 dintre voleibaliști fac parte din ambele efective, atât la juniori, cât și la cadeți (Tudor Balu/ cpt, Antonio Jidveian, Gabriel Bărbat, Iustin Nicoară, Krisztian Polgar, Cristian Bălău). Numai alte două cluburi din țară se mândresc cu asemenea rezultate la masculin (LAPI Dej și CST Mihai I București), respectiv echipe calificate la ambele secțiuni!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea