Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Sebeş vine Liga Naţională în „Florin Fleşeriu”! *CSM Cetate Deva cu SCM Craiova (21 mai) şi CSM Bucureşti (24 mai)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes bucurie138Sebeşul se pregăteşte de prima scenă handbalistică, în cursul săptămânii viitoare, în Sala „Florin Fleşeriu” fiind progamate două întâlniri interesante în play-off-ul locurilor 7-9: CSM Cetate Deva – SCM Craiova (miercuri, 21 mai) şi CSM Cetate Deva – CSM Bucureşti (sâmbătă, 24 mai).

Această programare are la bază colaborarea antrenorului Alexandru Weber cu Marian Muntean, finanţatorul formaţiei hunedorene, tehnicianul din Sebeş stând pe bancă la duelul anterior cu CSM Bucureşti.

*În acest weekend joacă HC Alba Sebeş şi Voinţa Savini Due Sebeş!

Divizionara secundă feminină HC Alba Sebeş are sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, meci în ultima etapă a Seriei B din Divizia A, cu Universitatea Timişoara. Handbalistele pregătite de Alexandru Weber vor încheia stagiunea pe locul secund, clasare care le asigură participarea la turneul de baraj pentru promovare. Organizatorii îi invită încă de la ora 17.00 pe fani la sală, pentru că le-au pregătit o serie de surprize. De asemenea, duminică, la ora 18.00, vor juca băieţii de la Voinţa Savini Due Sebeş cu Universitatea Cluj, în meciul de sfârşit al stagiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea