La Recensământ să ne declarăm etnia, adică ţigani!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Partida Romilor „PRO EUROPA” Sucursala Judeţeană Alba, preşedinţii, vicepreşedinţii şi membrii Consiliului Director împreună cu preşedintele Partidei Romilor Alba, domnul Ilie Petru, fac un apel către toţi romii din judeţul Alba să nu se mai gândească la alte partide ale romilor în afară de Partidul Romilor „PRO EUROPA”, care este cel mai puternic partid din Ţara Românească iar preşedintele acestui partid este domnul Nicolae Păun care este şi deputat în Parlamentul României şi preşedintele Comisiei Pentru Drepturile Omului, Cultelor şi a Minorităţilor Naţionale, secretar general al acestui partid este domnul Cătălin Manea, preşedinte de tineret pe ţară este domnul Paraschiv Iulian, şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi este domnul Dinca Ilie care are şi funcţia de subministru secretar de stat, domnul lvan Gheorghe care are funcţia de prim-vicepreşedinte la nivel naţional, domnul Mădălin Voicu preşedinte onorific al Partidei Romilor pe ţară. Stimaţi romi, ca să putem să vă ajutăm trebuie şi voi să ne votaţi, nu să ne duşmăniţi, pentru că de aceea românii care conduc organele locale şi judeţene vă scot afară din birouri şi unii vă înjură. Vă rugăm să vă declaraţi la recensământ că sunteţi ţigani şi să ne ajutăm unii pe alţii.
Aşa că rugăm pe toţi romii ca în anul 2012 să fie foarte atenţi că suntem ţigani şi trebuie să votăm Partida Romilor, nu să vă mai vindeţi pentru un pachet de mâncare. Vă dorim multă sănătate, mult noroc şi multă fericire şi anul 2012 să vă aducă un an nou cu minţi noi.
Un anunţ pentru liderii Partidei Romilor:
În data de 7 septembrie 2011, ora 11.00 la sediul Partidei Romilor din Alba Iulia se vor întâlni Consiliul Director şi cei 8 lideri care au fost selecţionaţi în funcţia de vicepreşedinţi judeţeni. Această şedinţă are ca scop reorganizarea unor structuri din mai multe comunităţi unde avem organizaţii. Spre ştiinţa tuturor cetăţenilor, indiferent de naţionalitate amintim că în 2012 românii şi ţiganii trebuie să-şi unească forţele şi atunci când se deplasează spre secţiile de votare să voteze un partid şi nu trei.
Preşedintele partidei Romilor „PRO EUROPA”
Sucursala Judeţeană Alba, domnul Ilie PETRU

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

un rom din popor 20 august 2011 at 17:08

Eu fiind rom, imi crapa obrazul de rusine cand citesc acest articol…
Doamne cate greseli de tot felul, este incredibil sa vezi nivelul CONDUCATORULUI
intitulat al romilor din acest judet…
Si apoi ne intrebam de ce ne dispretuiesc majoritarii…
Dar totusi ,nu are si el un consilier cu scaun la cap prin tot judetul????

un rom din popor 20 august 2011 at 17:16

Eu cunosc romi mai intelectuali , mai versati in datu’ cu pana la ziar…
Pai domnul de la Aiud , de la organizatia aceea a romilor este cu zece clase peste nivelul tuturor liderilor romilor din judet…
E o placere sa citesti ce scrie… As vrea sa-l cunosc pe omul ala…
Am inteles ca nu doreste sa intre in Partida Romilor…Inseamna ca stie el ce stie… Cu asemenea oamenii ca domnul Presedinte international si al tuturor din tara Romaneasca cel mai tare din parcare- Majestatea Sa
Ilie Petru ce …poti sa faci…

CONSTERNAT 20 august 2011 at 17:24

Domnilor romi, sunteti de rasul curcilor …Ia mai puneti mana si voi pe o carte ,daca va autointitulati lideri … Pai omul ala care a scris e beat..???
Ce o da acolo cu toti liderii cu toti aia, cu ba bauu , cand mesajul se vrea a fi altceva?
Si ce tot ziceti ca unul e mai rasat ca altul? Ca nu am intalnit inca un rom
intelectual sau cu vana de conducator …sau poate sunt dati la o parte ,nu stiu .Cert e ca acesta etnie inca NU ARE CONDUCATOR!!!

SEBESANU 20 august 2011 at 17:29

DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI ,DOMNULE ILIE PETRU…

EU I-AS LASA PE ALTII CARE SUNT MAI TINERI …

SE PARE CA NU MAI AVETI INSPIRATIE….!

NU TE MIRA CA NU TE MAI ASCULTA ROMII!!!

tigan din alba 20 august 2011 at 17:35

GATA ILIE , TI SA DUS GRAIUL….

NU TI RUSINE SA PARI ASA CU GRAMATICA ASTA IN FATA POPORULUI SA NE FACI DE RUSINE???

NU INTELEG DE CE TE MAI TINE HAVA…?

NOI ROMII SCOLITI DIN ALBA ,NU TE MAI VREM …

Comentariile sunt oprite