Rămâi conectat

Societate

La Kronospan Summer Jobs – 40 de locuri de muncă pentru tineri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kronospan Sebeş SA lansează şi în această vară, ca în fiecare an, Programul Summer Jobs, prin care oferă tuturor tinerilor oportunitatea de a lucra pentru o lună în cadrul companiei. Experienţa dobândită în timpului programului reprezintă deseori un avantaj decisiv în căutarea unui loc de muncă sau chiar posibilitatea de a fi angajat în cadrul Kronospan.
Anul acesta, Kronospan Sebeş SA caută elevi şi studenţi care vor să deruleze practica în cadrul companiei, în toate departamentele: producţie, financiar contabil, vânzări, logistică, resurse umane. Tinerii sunt invitaţi să câştige experienţă profesională şi să-şi verifice astfel competenţele lucrând într-un mediu competitiv şi dinamic, aşa cum este firma multinaţională Kronospan. De asemenea, pentru Kronospan angajarea de personal pe timpul vacanţei de vară este o oportunitate, firma actualizându-şi baza de date pentru selecţiile viitoare de personal. De la an la an, Proiectul Summer Jobs este din ce în ce mai căutat de tineri şi asta pentru că mulţi dintre ei au început să conştienteze importanţa acumulării de experienţă practică pentru o viitoare carieră, încă de pe băncile şcolii. Tinerii selectaţi se vor supune programului normal de lucru din cadrul Kronospan, iar activitatea lor din cadrul companiei va fi supervizată de şefii de departament. Anul acesta sunt disponibile 40 de locuri pentru lunile iulie, august şi septembrie.
Toţi tinerii interesaţi sunt rugaţi să trimită un CV pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de fax 0258801184. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea