Rămâi conectat

Sport

La Industria Galda de Jos se recompensează performanţa! Două luni în plus de salarii achitate fotbaliştilor antrenaţi de Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a impresionat în turul de campionat, iar rezultatele excelente ale elevilor antrenorului Paul Ciucă nu vor rămâne recompensate! Industria Galda - Viitorul Santimbru 2

Oficialii divizionarei terţe au decis ca în 2016 să achite salarii fotbaliştilor timp de opt luni, după ce până anul trecut se plătea o jumătate de an.

Încercăm acest lucru, este o iniţiativă a conducerii administrative, pe care sperăm să o şi punem în practică. Industria este mândria comunei şi nu puteam rămâne insensibili la rezultatele echipei„, a declarat preşedintele Marcel Georgiu.

Formaţia din Liga a 3-a are cel mai mic buget dintre echipele din Alba ce activează la acest nivel competiţional şi poate chair decât al unor pretendente la promovare din Liga a IV-a, dar se călăuzeşte după un principiu sănătos: „ne întindem cât este plapuma”

*Fotbalişti, pe statele de plată doar jumătate de an

Clasarea pe poziţia a 4-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, la trei puncte de lider reprezintă o performanţă extraordinară pentru merituoasa echipă, în condiţiile în care la Galda de Jos fotbalul se joacă cu sufletul, de plăcere. „Din punctul meu de vedere principiile fotbalistice sunt sănătoase la Industria. Jucăm, suntem plătiţi, avem linişte, iar această decizie a conducerii arată că fenomenul funcţionează logic: beneficiile vin în urma muncii„, a apreciat antrenorul Paul Ciucă.

Jucătorii găldeni au acceptat ca în Liga a 3-a să primească salarii, şi acelea decente, ca să nu spunem chiar mici, dar încasate la zi, doar în cele 6 luni în care se joacă fotbal, adică pe perioada campionatului, o situaţie inedită în peisajul fotbalului românesc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea